Connect+ Holding neemt D&D Distribution over | RetailDetail

Connect+ Holding neemt D&D Distribution over

Connect+ Holding neemt D&D Distribution over

De Connect+ Holding, die de merken Expert, Connect IT en Exellent samenbrengt, heeft D&D Distribution uit Sint-Niklaas overgenomen. Met de overname groeit de omzet van de groep tot meer dan 250 miljoen euro.

Ook CompuDeals naar Connect+

Daarnaast wordt het merk CompuDeals van D&D toegevoegd aan de portfolio van Connect+. CompuDeals bestaat uit 150 zelfstandige vakhandels. D&D Distribution is ook een distributeur van ICT-materialen voor zelfstandige computerwinkels. Het bedrijf is actief sinds 1989 en heeft een omzet van 28 miljoen euro. Met de overname van D&D wil Connect+ verder werken aan het samenbrengen van online en offline handel.

 

"Met het extra omzetvolume van D&D en de grote logistieke capaciteit moet de unieke snelle servicestrategie nog beter haalbaar zijn", oordeelt CEO Olivier Lanckriet. "Maar met deze samenwerking nemen wij met de groep vanaf nu ook een belangrijke positie in op de markt van B2B-IT voor KMO's."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Voor het eerst minder smartphones verkocht

22/02/2018

2017 mag dan alweer een recordjaar zijn voor de smartphoneverkopers, toch begint de markt af te koelen: in het vierde kwartaal gingen voor het eerst sinds 2004 wereldwijd minder smartphones over de toonbank.

Fusie legde Fnac Darty geen windeieren

22/02/2018

De Franse entertainment- en elektroretailer Fnac Darty, de groep boven het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft “een solide 2017” achter de rug. De omzet steeg immers met bijna 40%.

Ceconomy vindt vooral online groei

09/02/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van Media Markt en Saturn, heeft in het eerste kwartaal van het lopende boekjaar een kleine omzetstijging weten te behalen dankzij een sterkere online verkoop. Zoals verwacht viel de winst wel terug.

Verzekeraar op één na grootste aandeelhouder Fnac-Darty

08/02/2018

Investeringsfonds Knight Vinke heeft zijn participatie in Fnac-Darty, de fusiegroep die ook de Belgische elektroketen Vanden Borre en de Nederlandse retailer BCC in handen heeft, verkocht aan verzekeringsmakelaar SFAM.

Ondanks tegenvallende verkoop recordwinst voor Apple

02/02/2018

Apple heeft in het eerste kwartaal van zijn boekjaar, dat eindigde op 30 december 2017, zijn records qua omzet en winst weten te breken. Toch zijn er ongunstige signalen, want de verkoop van de iPhone bleef onder de verwachtingen.

Computerchips drijvende factor achter recordwinst Samsung

31/01/2018

Het Koreaanse technologiebedrijf Samsung heeft ook in het vierde kwartaal een recordwinst gehaald, wat het vooral te danken heeft aan de chipdivisie. Daar blijven de prijzen immers erg hoog.

Back to top