Connect+ Holding neemt D&D Distribution over | RetailDetail

Connect+ Holding neemt D&D Distribution over

Connect+ Holding neemt D&D Distribution over

De Connect+ Holding, die de merken Expert, Connect IT en Exellent samenbrengt, heeft D&D Distribution uit Sint-Niklaas overgenomen. Met de overname groeit de omzet van de groep tot meer dan 250 miljoen euro.

Ook CompuDeals naar Connect+

Daarnaast wordt het merk CompuDeals van D&D toegevoegd aan de portfolio van Connect+. CompuDeals bestaat uit 150 zelfstandige vakhandels. D&D Distribution is ook een distributeur van ICT-materialen voor zelfstandige computerwinkels. Het bedrijf is actief sinds 1989 en heeft een omzet van 28 miljoen euro. Met de overname van D&D wil Connect+ verder werken aan het samenbrengen van online en offline handel.

 

"Met het extra omzetvolume van D&D en de grote logistieke capaciteit moet de unieke snelle servicestrategie nog beter haalbaar zijn", oordeelt CEO Olivier Lanckriet. "Maar met deze samenwerking nemen wij met de groep vanaf nu ook een belangrijke positie in op de markt van B2B-IT voor KMO's."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Matthias De Clercq van Coolblue naar Nexxworks

06/07/2018

Matthias De Clercq, de Belgische topman van Coolblue, verlaat het bedrijf om op 17 juli commercieel directeur te worden bij consultancybedrijf Nexxworks.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.