Connect+ Holding neemt D&D Distribution over | RetailDetail

Connect+ Holding neemt D&D Distribution over

Connect+ Holding neemt D&D Distribution over

De Connect+ Holding, die de merken Expert, Connect IT en Exellent samenbrengt, heeft D&D Distribution uit Sint-Niklaas overgenomen. Met de overname groeit de omzet van de groep tot meer dan 250 miljoen euro.

Ook CompuDeals naar Connect+

Daarnaast wordt het merk CompuDeals van D&D toegevoegd aan de portfolio van Connect+. CompuDeals bestaat uit 150 zelfstandige vakhandels. D&D Distribution is ook een distributeur van ICT-materialen voor zelfstandige computerwinkels. Het bedrijf is actief sinds 1989 en heeft een omzet van 28 miljoen euro. Met de overname van D&D wil Connect+ verder werken aan het samenbrengen van online en offline handel.

 

"Met het extra omzetvolume van D&D en de grote logistieke capaciteit moet de unieke snelle servicestrategie nog beter haalbaar zijn", oordeelt CEO Olivier Lanckriet. "Maar met deze samenwerking nemen wij met de groep vanaf nu ook een belangrijke positie in op de markt van B2B-IT voor KMO's."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.

De ‘Schnäppcam’ lokt klanten weer naar de winkel

16/04/2018

De strijd aanbinden met webshops lijkt in deze tijd een verloren zaak voor veel fysieke winkels, maar niet alle winkeliers gooien zomaar de handdoek in de ring. Dat bewijst een Duitse witgoedhandelaar die een originele manier vond om klanten te lokken.