Coolblue opent eerste winkel in Duitsland

Coolblue

Eind dit jaar opent Coolblue een eerste Duitse winkel, meer bepaald in Düsseldorf. Ongeveer een jaar geleden startte de elektronicawebshop met zijn eerste leveringen in Duitsland.

 

Nieuwe stap in Duitse expansie

De eerste Duitse vestiging van Cooblue komt in winkelcentrum Kö-Bogen II, in het centrum van Düsseldorf. Het gebouw staat bekend om zijn gigantische groene gevel. Op een oppervlakte van 2.600 m² zullen klanten meer dan 1.000 producten kunnen ontdekken.

 

De Nederlandse webwinkel is sinds een jaar ook in Duitsland aanwezig. Het bedrijf heeft in Noordrijn-Westfalen zijn eigen bezorg- en installatieservice voor wasmachines en tv’s en zijn eigen bezorgservice CoolblueFietst al sterk uitgebouwd. Later dit jaar komt er dus een eerste fysieke winkel bij.

 

In totaal wil Cooblue dit jaar zes verkooppunten openen in Nederland, België en Duitsland. “De komende tijd openen we nagenoeg iedere maand wel één Coolblue-winkel. Dit doen we natuurlijk voor onze klanten. Zij hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren”, zegt topman Pieter Zwart. Er komen onder meer nieuwe winkels in Kuurne, Rotterdam Alexandrium en Nijmegen. Eind dit jaar zal de keten minstens 20 vestigingen tellen.