EG Computer Specialisten failliet | RetailDetail

EG Computer Specialisten failliet

EG Computer Specialisten failliet

EG Computer Specialisten uit Overijssel is failliet verklaard. Het bedrijf had naast een fysieke winkel in Lemelerveld en Nijverdal ook een eigen webshop. Die was nog een tijdje bereikbaar, maar is nu ook uitgeschakeld.

 

Webshop gesloten

Klanten konden in afwachting van de beslissing van de curator nog producten bestellen die beschikbaar waren in de winkel en dus zeker geleverd konden worden. Momenteel is ook de webshop echter niet meer bereikbaar.

 

Bij EG Computer Specialisten waren 18 mensen in dienst, maar die moeten nu dus mogelijk op zoek naar een andere baan. Er is nog geen nieuws over een mogelijke doorstart van het bedrijf.

 

EG Computer Specialisten werd in 2007 opgericht. Naast de twee winkels en de webshop is er ook nog een servicepunt in Wijhe. Het bedrijf verkocht niet enkel aan de consument, maar hield zich ook bezig met ICT-diensten, zoals onderhoud, beheer en hulp of afstand. Het bedrijf kreeg het de afgelopen jaren moeilijk door de dalende pc-verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.

Matthias De Clercq van Coolblue naar Nexxworks

06/07/2018

Matthias De Clercq, de Belgische topman van Coolblue, verlaat het bedrijf om op 17 juli commercieel directeur te worden bij consultancybedrijf Nexxworks.