EG Computer Specialisten failliet | RetailDetail

EG Computer Specialisten failliet

EG Computer Specialisten failliet

EG Computer Specialisten uit Overijssel is failliet verklaard. Het bedrijf had naast een fysieke winkel in Lemelerveld en Nijverdal ook een eigen webshop. Die was nog een tijdje bereikbaar, maar is nu ook uitgeschakeld.

 

Webshop gesloten

Klanten konden in afwachting van de beslissing van de curator nog producten bestellen die beschikbaar waren in de winkel en dus zeker geleverd konden worden. Momenteel is ook de webshop echter niet meer bereikbaar.

 

Bij EG Computer Specialisten waren 18 mensen in dienst, maar die moeten nu dus mogelijk op zoek naar een andere baan. Er is nog geen nieuws over een mogelijke doorstart van het bedrijf.

 

EG Computer Specialisten werd in 2007 opgericht. Naast de twee winkels en de webshop is er ook nog een servicepunt in Wijhe. Het bedrijf verkocht niet enkel aan de consument, maar hield zich ook bezig met ICT-diensten, zoals onderhoud, beheer en hulp of afstand. Het bedrijf kreeg het de afgelopen jaren moeilijk door de dalende pc-verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicagroep Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekt naar eigen zeggen snelle vooruitgang en nam ook grote stappen in haar herstelplan: eind 2018 wil het voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen.

Failliet modemerk Supertrash krijgt doorstart(je)

19/04/2018

Supertrash, het failliete modemerk van de Nederlandse tv-personality Olcay Gülsen, krijgt dan toch een doorstart - zij het heel voorzichtig.

De ‘Schnäppcam’ lokt klanten weer naar de winkel

16/04/2018

De strijd aanbinden met webshops lijkt in deze tijd een verloren zaak voor veel fysieke winkels, maar niet alle winkeliers gooien zomaar de handdoek in de ring. Dat bewijst een Duitse witgoedhandelaar die een originele manier vond om klanten te lokken.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.