Grote expansieplannen voor Vanden Borre Kitchen

Foto Vanden Borre Kitchen

Met de opening van zeven nieuwe winkels in 2019 gaat Vanden Borre Kitchen haar winkelnetwerk meer dan verdubbelen. Op termijn moeten klanten in elke regio van het land een winkel kunnen vinden.

 

Gepersonaliseerd maatwerk

Momenteel heeft de keukenformule van de bekende elektroketen zes winkels in ons land: in Aartselaar, Doornik, Drogenbos, Jemappes, Maldegem en Oostakker. Daar komen er dit voorjaar alvast drie bij, in Diest, Herstal en Waterloo. Later dit jaar volgen er nog vier openingen, waardoor het totaal op dertien winkels komt tegen het einde van 2019.

 

De franchiseformule Vanden Borre Kitchen is het resultaat van een samenwerking tussen FBD, de Europese marktleider in de distributie van uitgeruste keukens, en Vanden Borre (uit de Fnac Darty-groep), al bijna vijftig jaar leider op het gebied van huishoudelijke apparaten. Het eerste filiaal opende in 2016 in Drogenbos. De retailer wil het verschil maken met gepersonaliseerd maatwerk: keukens worden ontworpen in functie van de kookgewoonten, gezinssamenstelling en de beschikbare ruimte.