Kamera Express opent ‘superstore’ in Maastricht

Logo Kamera Express op gevel shoppingcenter in Amsterdam

Kamera Express opent een nieuwe ‘superstore’ in Maastricht. De omnichannelretailer voor foto- en videomateriaal wil daarmee klanten in het zuiden van Nederland en het oosten van België een fysiek winkelpunt bieden.

 

Omnichannelbenadering

Op 12 april opent cameraspecialist Kamera Express de deuren van een nieuwe superstore in het Limburgse Maastricht. “Dat er nu ook een fysieke winkel goed bereikbaar is voor de inwoners van het Zuiden van Nederland, is onderdeel van onze vooruitstrevende omnichannelbenadering. De komst van de nieuwste superstore betekent minder ver reizen voor de aanschaf van foto- en videoapparatuur en deskundig advies van onze experts”, aldus CEO Ben Cornelisse.


De nieuwe ‘superstore’ is te vinden op het winkel- en horecaplein Plein 1992, aan het einde van de Hoge Brug. Als inrichting is gekozen voor het nieuwe winkelconcept van Kamera Express met een naar eigen zeggen “modern uiterlijk en overzichtelijk en ruim ingericht”.


De teller komt zo op negentien winkels in Nederland, drie in België en één in Duitsland te staan. In de voorbije maanden ging Kamera Express op overnametoer en kocht de formule sectorgenoten Foto Konijnenberg, het Rotterdamse FOKA en de Zeeuwse fotografiespecialist Verschoore. Iets meer dan een jaar geleden kwam het enseigne zelf in handen van investeerdersgroep Vendis Capital.