Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt - Saturn Holding Nederland heeft een meerderheidsbelang verworven in ZES Repair Group, de aftersalespartner van Media Markt in de Benelux. Over de overnameprijs werden geen details vrijgegeven.

Stap richting "reparaties en service aan huis"

ZES Repair Group is een bedrijf uit Zeeland dat gespecialiseerd is in de herstelling van allerhande elektronica. Het bedrijf werkt al zeventien jaar samen met Media Markt en is uitgegroeid tot dé aftersalespartner van de elektroketen. Media Markt wil de komende jaren meer dan ooit inzetten op service als “een van de belangrijkste bouwstenen om de klantervaring te optimaliseren en om extra omzet te genereren”.

 

“De investering garandeert een langetermijninspanning op het gebied van nieuwe en innovatieve serviceconcepten”, laat Media Markt weten. Bedoeling is “consumenten een complete service-ervaring bieden. Zo kunnen de reparatiemogelijkheden in de winkels worden uitgebreid en kan Media Markt home serviceoplossingen ontwikkelen, waardoor consumenten reparaties en service aan huis krijgen.”