Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt - Saturn Holding Nederland heeft een meerderheidsbelang verworven in ZES Repair Group, de aftersalespartner van Media Markt in de Benelux. Over de overnameprijs werden geen details vrijgegeven.

Stap richting "reparaties en service aan huis"

ZES Repair Group is een bedrijf uit Zeeland dat gespecialiseerd is in de herstelling van allerhande elektronica. Het bedrijf werkt al zeventien jaar samen met Media Markt en is uitgegroeid tot dé aftersalespartner van de elektroketen. Media Markt wil de komende jaren meer dan ooit inzetten op service als “een van de belangrijkste bouwstenen om de klantervaring te optimaliseren en om extra omzet te genereren”.

 

“De investering garandeert een langetermijninspanning op het gebied van nieuwe en innovatieve serviceconcepten”, laat Media Markt weten. Bedoeling is “consumenten een complete service-ervaring bieden. Zo kunnen de reparatiemogelijkheden in de winkels worden uitgebreid en kan Media Markt home serviceoplossingen ontwikkelen, waardoor consumenten reparaties en service aan huis krijgen.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.