Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt koopt meerderheidsbelang in aftersalespartner

Media Markt - Saturn Holding Nederland heeft een meerderheidsbelang verworven in ZES Repair Group, de aftersalespartner van Media Markt in de Benelux. Over de overnameprijs werden geen details vrijgegeven.

Stap richting "reparaties en service aan huis"

ZES Repair Group is een bedrijf uit Zeeland dat gespecialiseerd is in de herstelling van allerhande elektronica. Het bedrijf werkt al zeventien jaar samen met Media Markt en is uitgegroeid tot dé aftersalespartner van de elektroketen. Media Markt wil de komende jaren meer dan ooit inzetten op service als “een van de belangrijkste bouwstenen om de klantervaring te optimaliseren en om extra omzet te genereren”.

 

“De investering garandeert een langetermijninspanning op het gebied van nieuwe en innovatieve serviceconcepten”, laat Media Markt weten. Bedoeling is “consumenten een complete service-ervaring bieden. Zo kunnen de reparatiemogelijkheden in de winkels worden uitgebreid en kan Media Markt home serviceoplossingen ontwikkelen, waardoor consumenten reparaties en service aan huis krijgen.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Slimme koelkast Samsung bestelt bij Albert Heijn

14/03/2018

Samsung en Albert Heijn gaan samenwerken voor online boodschappen: de nieuwe koelkasten van Samsung laten je vanop afstand in de koelkast kijken, waarna je met de Appie-app meteen de ontbrekende boodschappen kan bestellen.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Media Saturn lanceert eerste kassaloze winkel in Oostenrijk

12/03/2018

Saturn opende vandaag Europa's allereerste kassaloze elektronicawinkel in Oostenrijk. De voormalige Metro Group-keten biedt zijn klanten het gebruikelijke advies bij aankoop, maar betalen moet gebeuren via een app.

Online en offline prijzen Media Markt gelijk getrokken

26/02/2018

Ceconomy gaat de online en offline prijzen bij Media Markt en Saturn gelijktrekken. De digitale prijskaarten die al een tijdje te vinden zijn in de winkels maken dat mogelijk, omdat die in real-time kunnen worden aangepast.

Voor het eerst minder smartphones verkocht

22/02/2018

2017 mag dan alweer een recordjaar zijn voor de smartphoneverkopers, toch begint de markt af te koelen: in het vierde kwartaal gingen voor het eerst sinds 2004 wereldwijd minder smartphones over de toonbank.

Fusie legde Fnac Darty geen windeieren

22/02/2018

De Franse entertainment- en elektroretailer Fnac Darty, de groep boven het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft “een solide 2017” achter de rug. De omzet steeg immers met bijna 40%.

Back to top