MediaMarkt verhuist naar Antwerp Tower

MediaMarkt

In augustus opent MediaMarkt een vestiging in de vernieuwde Antwerp Tower in het hart van de Scheldestad. Een paar passen verder sluit de eerste Belgische MediaMarkt eind juli definitief de deuren.

 

Overzichtelijker

De gloednieuwe winkel van de elektronicaspecialist komt op de eerste verdieping van van de toren. De huidige Antwerpse vestiging, tevens de eerste in België, is sinds 2002 gevestigd op de De Keyserlei. “Antwerp Tower heeft verschillende voordelen”, vertelt woordvoerster Janick De Saedeleer. “De locatie geeft ons veel meer zichtbaarheid voor klanten. Daarnaast hebben we nu één verdiep in plaats van twee, wat het voor de klanten overzichtelijker maakt.”

 

De nieuwe winkel is met 1600 m² wel wat kleiner dan zijn voorganger, maar past beter bij het nieuwe concept, dat nog meer de nadruk legt op klantenservice. De producten worden bovendien uitgestald in ‘corners’, waarbij klanten ze kunnen bewonderen en testen, verduidelijkt De Saedeleer. Verder komt er een toegankelijke servicedesk, waar klanten terecht kunnen bij vragen of voor diensten of herstellingen.

 

In principe opent de nieuwe winkel in augustus de deuren. “Hopelijk doet het vaccin zijn werk en kunnen we de winkel toch een beetje feestelijk openen”, besluit De Saedeleer.