Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius, de keten die herstellingen van verschillende elektronische toestellen aanbiedt, heeft twee nieuwe filialen geopend in Wallonië. Met de opening van de winkels in Namen en Waver heeft de keten nu al tien vestigingen.

Tegen 2019 nog eens zeven nieuwe vestigingen

De winkel in Waver is te vinden aan de Rue de Nivelles, terwijl klanten in Namen aan de Rue des Carmelites moeten zijn. Met de opening van de twee winkels werkt Mister Genius aan de verdere uitbreiding in Franstalig België: eerder openden er al zeven vestigingen in Brussel en eentje in Waterloo. Mister Genius wil de komende drie jaar nog eens zeven winkels openen in Wallonië.

 

Belangrijk binnen het concept van Mister Genius is dat de herstellingen vrijwel altijd ter plekke plaatsvinden. Zo staat de klant altijd in contact met de persoon die de herstelling uitvoert. Daarnaast voert Mister Genius ook herstellingen uit bij de klant thuis en stelt het zich op als een IT-manager voor kleine bedrijven of eenmanszaken.

 

Mister Genius is de voorbije jaren sterk gegroeid: in 2007 haalde het nog een omzet van ongeveer een half miljoen euro, in 2010 was die omzet zal gestegen naar 1,25 miljoen euro en in 2015 was er sprake van een omzet van 2,5 miljoen euro. Dit jaar wil Mister Genius de grens van 3 miljoen euro doorbreken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Telenet opent flagshipstore op Antwerpse Meir

15/12/2017

Telecombedrijf Telenet heeft gisteren in Antwerpen op de Meir een flagshipstore geopend met een volledig nieuw winkelconcept. Telenet noemt het zelf een belevingswinkel, waar klanten veel meer kunnen dan enkel shoppen.

Carrefour en Fnac Darty denken aan inkoopalliantie

01/12/2017

Supermarktbedrijf Carrefour en elektronicaverkoper Fnac Darty denken eraan om een alliantie te vormen voor hun elektronica-aankopen. Door die bundeling van krachten kunnen ze de prijzen immers drukken.

Eerste Belgische Blokkers volgens nieuw concept heropend

23/11/2017

De Nederlandse keten Blokker heeft de voorbije dagen de eerste vestigingen heropend die volgens het nieuwe concept van de keten zijn ingericht. In Nederland is het nieuwe concept al bij meer dan 300 winkels te vinden.

Media Saturn lanceert eerste volledig virtuele winkelwereld

21/11/2017

Klanten van Saturn, dat samen met Media Markt deel uitmaakt van de groep Media Saturn, kunnen voortaan hun VR-bril opzetten om de producten in twee virtuele omgevingen te bekijken. De koop ook afronden in VR is voorlopig nog niet mogelijk.

Krëfel neemt meerderheid in IT-speler Tones

17/11/2017

Krëfel heeft een meerderheid genomen in het Mechelse Tones, een keten met vier winkels die gespecialiseerd is in IT en multimedia. Door die overname wil Krëfel zijn aanbod in die sectoren verder uitbreiden.

Service is de sleutel voor jarig Keymusic

10/11/2017

De fysieke muziekwinkel heeft zeker nog bestaansrecht, zegt CEO Francky Dedeyne van Keymusic, dat zijn 25e verjaardag viert. "Als je oplossingen verkoopt, speelt prijs minder", stelt hij. Groei komt uit een franchiseconcept, bovendien lonkt het buitenland.

Back to top