Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius, de keten die herstellingen van verschillende elektronische toestellen aanbiedt, heeft twee nieuwe filialen geopend in Wallonië. Met de opening van de winkels in Namen en Waver heeft de keten nu al tien vestigingen.

Tegen 2019 nog eens zeven nieuwe vestigingen

De winkel in Waver is te vinden aan de Rue de Nivelles, terwijl klanten in Namen aan de Rue des Carmelites moeten zijn. Met de opening van de twee winkels werkt Mister Genius aan de verdere uitbreiding in Franstalig België: eerder openden er al zeven vestigingen in Brussel en eentje in Waterloo. Mister Genius wil de komende drie jaar nog eens zeven winkels openen in Wallonië.

 

Belangrijk binnen het concept van Mister Genius is dat de herstellingen vrijwel altijd ter plekke plaatsvinden. Zo staat de klant altijd in contact met de persoon die de herstelling uitvoert. Daarnaast voert Mister Genius ook herstellingen uit bij de klant thuis en stelt het zich op als een IT-manager voor kleine bedrijven of eenmanszaken.

 

Mister Genius is de voorbije jaren sterk gegroeid: in 2007 haalde het nog een omzet van ongeveer een half miljoen euro, in 2010 was die omzet zal gestegen naar 1,25 miljoen euro en in 2015 was er sprake van een omzet van 2,5 miljoen euro. Dit jaar wil Mister Genius de grens van 3 miljoen euro doorbreken.