Mister Genius opent twee Waalse vestigingen | RetailDetail

Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius, de keten die herstellingen van verschillende elektronische toestellen aanbiedt, heeft twee nieuwe filialen geopend in Wallonië. Met de opening van de winkels in Namen en Waver heeft de keten nu al tien vestigingen.

Tegen 2019 nog eens zeven nieuwe vestigingen

De winkel in Waver is te vinden aan de Rue de Nivelles, terwijl klanten in Namen aan de Rue des Carmelites moeten zijn. Met de opening van de twee winkels werkt Mister Genius aan de verdere uitbreiding in Franstalig België: eerder openden er al zeven vestigingen in Brussel en eentje in Waterloo. Mister Genius wil de komende drie jaar nog eens zeven winkels openen in Wallonië.

 

Belangrijk binnen het concept van Mister Genius is dat de herstellingen vrijwel altijd ter plekke plaatsvinden. Zo staat de klant altijd in contact met de persoon die de herstelling uitvoert. Daarnaast voert Mister Genius ook herstellingen uit bij de klant thuis en stelt het zich op als een IT-manager voor kleine bedrijven of eenmanszaken.

 

Mister Genius is de voorbije jaren sterk gegroeid: in 2007 haalde het nog een omzet van ongeveer een half miljoen euro, in 2010 was die omzet zal gestegen naar 1,25 miljoen euro en in 2015 was er sprake van een omzet van 2,5 miljoen euro. Dit jaar wil Mister Genius de grens van 3 miljoen euro doorbreken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ceconomy vindt vooral online groei

09/02/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van Media Markt en Saturn, heeft in het eerste kwartaal van het lopende boekjaar een kleine omzetstijging weten te behalen dankzij een sterkere online verkoop. Zoals verwacht viel de winst wel terug.

Verzekeraar op één na grootste aandeelhouder Fnac-Darty

08/02/2018

Investeringsfonds Knight Vinke heeft zijn participatie in Fnac-Darty, de fusiegroep die ook de Belgische elektroketen Vanden Borre en de Nederlandse retailer BCC in handen heeft, verkocht aan verzekeringsmakelaar SFAM.

Ondanks tegenvallende verkoop recordwinst voor Apple

02/02/2018

Apple heeft in het eerste kwartaal van zijn boekjaar, dat eindigde op 30 december 2017, zijn records qua omzet en winst weten te breken. Toch zijn er ongunstige signalen, want de verkoop van de iPhone bleef onder de verwachtingen.

Computerchips drijvende factor achter recordwinst Samsung

31/01/2018

Het Koreaanse technologiebedrijf Samsung heeft ook in het vierde kwartaal een recordwinst gehaald, wat het vooral te danken heeft aan de chipdivisie. Daar blijven de prijzen immers erg hoog.

Fnac krijgt nieuwe stek in Gent

24/01/2018

De Gentse Fnac verhuist volgend jaar naar een nieuwe locatie. De winkel blijft wel in de Veldstraat, maar gaat naar een nieuw pand en zal een stuk kleiner zijn dan de huidige vestiging.

Schotse winkel ‘ontslaat’ Pepper-robot

23/01/2018

Een vestiging van de Britse keten Margiotta in Edinburgh heeft na amper een week besloten om een experiment met een Pepper-robot stop te zetten. Klanten zouden de robot verwarrend hebben gevonden.

Back to top