Mister Genius opent twee Waalse vestigingen | RetailDetail

Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius opent twee Waalse vestigingen

Mister Genius, de keten die herstellingen van verschillende elektronische toestellen aanbiedt, heeft twee nieuwe filialen geopend in Wallonië. Met de opening van de winkels in Namen en Waver heeft de keten nu al tien vestigingen.

Tegen 2019 nog eens zeven nieuwe vestigingen

De winkel in Waver is te vinden aan de Rue de Nivelles, terwijl klanten in Namen aan de Rue des Carmelites moeten zijn. Met de opening van de twee winkels werkt Mister Genius aan de verdere uitbreiding in Franstalig België: eerder openden er al zeven vestigingen in Brussel en eentje in Waterloo. Mister Genius wil de komende drie jaar nog eens zeven winkels openen in Wallonië.

 

Belangrijk binnen het concept van Mister Genius is dat de herstellingen vrijwel altijd ter plekke plaatsvinden. Zo staat de klant altijd in contact met de persoon die de herstelling uitvoert. Daarnaast voert Mister Genius ook herstellingen uit bij de klant thuis en stelt het zich op als een IT-manager voor kleine bedrijven of eenmanszaken.

 

Mister Genius is de voorbije jaren sterk gegroeid: in 2007 haalde het nog een omzet van ongeveer een half miljoen euro, in 2010 was die omzet zal gestegen naar 1,25 miljoen euro en in 2015 was er sprake van een omzet van 2,5 miljoen euro. Dit jaar wil Mister Genius de grens van 3 miljoen euro doorbreken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.