Nieuwe flagshipstore Amac in Rotterdam

Nieuwe flagshipstore Amac in Rotterdam

Nieuwe flagshipstore Amac in Rotterdam

Eind deze maand opent Amac een nieuwe flagshipstore in Rotterdam. Amac is een premium reseller van Apple en volgens eigenaar Ed Bindels is er nog ruimte voor expansie van de keten in Nederland.

 

Toename aantal klanten

Amac heeft momenteel 22 vestigingen in Nederland, waarvan al twee in Rotterdam. CEO Ed Bindels ziet echter nog ruimte voor meer winkels. “Door het succes van Apple en de verbreding van het productaanbod is er sprake van een grote toename van het aantal klanten in de bestaande winkels”, stelt hij aan RetailNews.

 

Naast het verkopen van Apple-producten en accessoires voor Apple-producten van andere merken, richt Amac zich ook op het geven van cursussen. Daarom komen er in de nieuwe flagshipstore ook twee trainingsruimtes. Er is verder ruimte voor veertien flexplekken waar klanten worden geholpen en een eigen technische dienst.

 

Het voorbije boekjaar, dat in maart werd afgesloten, haalde Amac een omzet van net geen 90 miljoen euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.