Telenet opent flagshipstore op Antwerpse Meir

Telenet opent flagshipstore op Antwerpse Meir
Foto's: Telenet

Telecombedrijf Telenet heeft gisteren in Antwerpen op de Meir een flagshipstore geopend met een volledig nieuw winkelconcept. Telenet noemt het zelf een belevingswinkel, waar klanten veel meer kunnen dan enkel shoppen.

Geen pure verkooppraatjes

In de nieuwe winkel kunnen klanten terecht om de producten van Telenet te ontdekken, maar ze kunnen er ook technologische gadgets uitproberen, workshops over digitale tools volgen en zelfs vergaderingen organiseren. Telenet wil klanten naar de winkel lokken met een totaalbeleving en niet enkel met het product. Zo biedt het een tegengewicht tegen de opmars van online shoppen. 

 

“Mensen hebben het gehad met pure verkooppraatjes. Dat krijgen ze immers ook online te horen. Onze winkels zijn digitale ateliers waar er wordt geleefd en geleerd binnen het boeiende kader van onze steeds veranderende wereld”, aldus Gerald Demortier, vicepresident Retail bij Telenet. “Ook werken maakt deel uit van je dagelijks leven, waarom zou je het dan niet bij ons kunnen doen? Naast specifieke workshops, trainen we bovendien al onze medewerkers om experts te worden.”

 

Zo kunnen klanten in de winkel een VR-bril uittesten, interactieve workshops volgen rond sociale media, eigen T-shirts ontwerpen en kinderen kunnen er zelfs hun eerste codeerlessen krijgen. Op de bovenverdieping is er dan een vergaderruimte te vinden. De komende tijd zullen ook de andere winkels van Telenet en BASE het nieuwe belevingsconcept aannemen. 

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Schotse winkel ‘ontslaat’ Pepper-robot

23/01/2018

Een vestiging van de Britse keten Margiotta in Edinburgh heeft na amper een week besloten om een experiment met een Pepper-robot stop te zetten. Klanten zouden de robot verwarrend hebben gevonden.

Ceconomy stuurt winstwaarschuwing uit voor eerste kwartaal

22/01/2018

Ceconomy, het moederbedrijf achter elektronicaketens Media Markt en Saturn, heeft een bericht uitgestuurd waarin het waarschuwt voor mindere resultaten in het eerste kwartaal van het lopende boekjaar.

Fnac Vanden Borre start werken aan gezamenlijk distributiecentrum

17/01/2018

In Willebroek gaan de werken aan een nieuw distributiecentrum voor Fnac en Vanden Borre van start. Het is de volgende stap in de integratie van de twee ketens, die sinds de fusie van Darty en Fnac tot dezelfde groep behoren.

Boulangerie Bloch op weg naar Antwerpen

09/01/2018

Boulangerie Bloch is al jaar en dag een bekende naam in Gent, maar binnenkort kunnen ook Antwerpenaren genieten van de producten van de bakkerij. Op 15 januari opent Bloch immers een vestiging in het station Antwerpen-Centraal.

Samsung mikt op recordwinst in vierde kwartaal

09/01/2018

Het Koreaanse technologiebedrijf Samsung heeft in voorlopige kwartaalresultaten aangegeven dat het uitgaat van een recordwinst voor het vierde kwartaal van 2017. Toch lijkt het niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen.

Primark zoekt meer dan 500 werknemers voor Antwerpse vestiging

08/01/2018

Eind deze maand gaat de Ierse modeketen Primark van start met de aanwervingen voor de nieuwe vestiging op de Meir in Antwerpen. Het zoekt daarvoor meer dan 500 nieuwe medewerkers in verschillende functies.

Back to top