71ste Belgische Domino's Pizza is een mijlpaal

Shutterstock

Domino's Pizza timmert in de Benelux hard aan de weg: in 2018 kwamen er in Nederland en België samen 48 winkels bij. De 71ste Belgische vestiging die vandaag in Ninove de deuren opent, brengt de teller voor moederbedrijf Domino's Pizza Enterprises op precies duizend.

 

“Nummer 1 pizzamerk van België”

Domino's Pizza is sinds 1994 actief in België. “Met de opening van de 71ste winkel zijn we het nummer 1 pizzamerk van België”, zegt Misja Vroom, verantwoordelijke voor België en Nederland, in een persbericht. Voor 2019 staan er bovendien nog eens vijftig vestigingen op de planning voor beide landen. Bovendien opent de fastfoodketen ook haar eerste vestigingen in Luxemburg.

 

De nieuwste Domino's is gevestigd aan de Centrumlaan in Ninove (Oost-Vlaanderen) en biedt vijftig zitplaatsen. Het is meteen de duizendste vestiging voor het Australische Domino's Pizza Enterprises, de masterfranchisenemer voor Domino's in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Monaco, Nederland en Nieuw-Zeeland. In totaal heeft Domino's wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in bijna honderd landen en levert het jaarlijks zo’n 20 miljoen pizza’s aan huis.