Albert Heijn serveert Deli Kitchen af

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Albert Heijn doopt de Bakery Café en Deli Kitchen-hoeken in zijn winkels om tot Allerhande Café en Allerhande Keuken. Zo moet Allerhande de vlag worden die alle horeca-activiteiten dekt.

 

Allerhande rond horeca

De foodcorners die in sommige vestigingen van AH XL te vinden zijn, veranderen van naam. Albert Heijn doopt de modules, die vandaag Deli Kitchen en Bakery Café heten, om tot respectievelijk Allerhande Keuken en Allerhande Café. Dat onthulde de supermarktketen in Amsterdam, in de vestiging aan het Gelderlandplein. Ook in de pas vernieuwde winkel aan de Lijnbaan in Rotterdam worden de nieuwe namen al gebruikt. De overige vestigingen – negen winkels hebben een 'café' en elf een 'keuken' – worden in de komende maanden omgevormd.

 

Het is de bedoeling om alle horeca-activiteiten van Albert Heijn onder de vlag van Allerhande, het inspiratiemagazine van de retailer, te laten varen, zo bericht RetailNews. In de corners van Allerhande Keuken kunnen mensen ter plaatse een bereide maaltijd eten, terwijl ze Bakery Café – te vinden bij de in- en uitgang van de winkel – koffie kunnen drinken of een broodje consumeren.