Aldi Süd stunt met verkoopautomaat

Vlaggen met logo van retailer Aldi Sud
Foto: nitpicker / Shutterstock.com

Barbecuevlees uit de automaat halen, het kan bij Aldi in Duitsland. De discounter test er in de gemeente Haßloch, niet ver van Luxemburg, een "ALDImat": een automaat waar klanten de klok rond terecht kunnen.

 

Voor het ontbijt of de grill

Het plaatsje in Rijnland-Palts heeft een primeur te pakken met ’s werelds eerste ALDImat: Aldi Süd test er een automaat met ‘noodzakelijke’ producten die continu beschikbaar zijn, ook wanneer de winkel gesloten is. Vestigingen van Aldi hebben immers beperktere openingsuren dan veel van hun concurrenten en daar wil de discounter volgens Business Insider met de automaten iets aan doen.

 

In de gekoelde automaat zijn een veertigtal productreferenties van zowel eigen merken als A-labels te vinden. De producten in de automaat worden aan dezelfde prijzen als in de winkel aangeboden. Deze zomer wil de supermarktketen vooral depanneren met etenswaren voor het ontbijt of voor bij de barbecue. Op een Instagram-foto zijn onder meer ketchup, Nutella-smeerpasta en vleeswaren in de automaat te zien.