Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental opent op maandag 15 augustus de deuren in Den Haag Ypenburg. De formule, die producten voor de Aziatische keuken biedt, begint er een supermarkt, restaurants en een groothandel.

 

Nieuw totaalconcept voor Amazing Oriental

Het nieuwe totaalconcept langs de A13 aan de Laan van Haamstede in Den Haag is gevestigd op een terrein dat een totaaloppervlakte van 13.000 vierkante meter heeft. Hier openen een supermarkt van 1800 vierkante meter, een restaurant van 300 vierkante meter, een groothandel (1000 vierkante meter) en een distributiecentrum (6000 vierkante meter) dat voor de professional toegankelijk is.
 

Amazing Oriental begon in 1986 met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en  meer dan vijfhonderd medewerkers. Begin juni opende de twintigste vestiging in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

 

De formule brengt een assortiment met producten voor de Aziatische keuken, dat is uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend A-merken uit Azië.