Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus | RetailDetail

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental opent op maandag 15 augustus de deuren in Den Haag Ypenburg. De formule, die producten voor de Aziatische keuken biedt, begint er een supermarkt, restaurants en een groothandel.

 

Nieuw totaalconcept voor Amazing Oriental

Het nieuwe totaalconcept langs de A13 aan de Laan van Haamstede in Den Haag is gevestigd op een terrein dat een totaaloppervlakte van 13.000 vierkante meter heeft. Hier openen een supermarkt van 1800 vierkante meter, een restaurant van 300 vierkante meter, een groothandel (1000 vierkante meter) en een distributiecentrum (6000 vierkante meter) dat voor de professional toegankelijk is.
 

Amazing Oriental begon in 1986 met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en  meer dan vijfhonderd medewerkers. Begin juni opende de twintigste vestiging in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

 

De formule brengt een assortiment met producten voor de Aziatische keuken, dat is uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend A-merken uit Azië.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".