Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus | RetailDetail

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental opent op maandag 15 augustus de deuren in Den Haag Ypenburg. De formule, die producten voor de Aziatische keuken biedt, begint er een supermarkt, restaurants en een groothandel.

 

Nieuw totaalconcept voor Amazing Oriental

Het nieuwe totaalconcept langs de A13 aan de Laan van Haamstede in Den Haag is gevestigd op een terrein dat een totaaloppervlakte van 13.000 vierkante meter heeft. Hier openen een supermarkt van 1800 vierkante meter, een restaurant van 300 vierkante meter, een groothandel (1000 vierkante meter) en een distributiecentrum (6000 vierkante meter) dat voor de professional toegankelijk is.
 

Amazing Oriental begon in 1986 met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en  meer dan vijfhonderd medewerkers. Begin juni opende de twintigste vestiging in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

 

De formule brengt een assortiment met producten voor de Aziatische keuken, dat is uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend A-merken uit Azië.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten.