Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max

Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max

Koffie- en theeformule Anne&Max opent morgen haar tiende vestiging in stadsdeel Zeeburg in Amsterdam. De mijlpaal wordt bereikt dankzij twee voormalige franchisenemers, die in Zeeburg een nieuwe uitdaging vonde.

In voormalig pakhuis

Het nieuwe coffeecafé van Anne&Max komt er op een hoeklocatie aan de Oostelijke Handelskade, in een voormalig pakhuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. De nieuwe locatie heeft ruimte voor 65 gasten binnen en 50 op het terras.

 

De nieuwe vestiging wordt gerund door Sophie Wong en Vivian Li, vroeger de franchisenemers van de Anne&Max-vestiging aan het Gerard Douplein in de hoofdstad. Deze locatie in de Pijp bleek te klein, waardoor het franchisekoppel op zoek ging naar een nieuwe grotere locatie.

 

Anne&Max profileert zich als een "huiskamer in de stad", met koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood en huisgemaakte biologische producten. De formule ging als franchise van start in Haarlem in 2005 en heeft inmiddels vestigingen in onder meer Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.