Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max | RetailDetail

Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max

Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max

Koffie- en theeformule Anne&Max opent morgen haar tiende vestiging in stadsdeel Zeeburg in Amsterdam. De mijlpaal wordt bereikt dankzij twee voormalige franchisenemers, die in Zeeburg een nieuwe uitdaging vonde.

In voormalig pakhuis

Het nieuwe coffeecafé van Anne&Max komt er op een hoeklocatie aan de Oostelijke Handelskade, in een voormalig pakhuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. De nieuwe locatie heeft ruimte voor 65 gasten binnen en 50 op het terras.

 

De nieuwe vestiging wordt gerund door Sophie Wong en Vivian Li, vroeger de franchisenemers van de Anne&Max-vestiging aan het Gerard Douplein in de hoofdstad. Deze locatie in de Pijp bleek te klein, waardoor het franchisekoppel op zoek ging naar een nieuwe grotere locatie.

 

Anne&Max profileert zich als een "huiskamer in de stad", met koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood en huisgemaakte biologische producten. De formule ging als franchise van start in Haarlem in 2005 en heeft inmiddels vestigingen in onder meer Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".