Anne&Max zet in op doorgroeien | RetailDetail

Anne&Max zet in op doorgroeien

Anne&Max zet in op doorgroeien
facebook jpg

Koffie- en theeformule Anne&Max zet in op groei: de formule opent in november een tweede vestiging in Den Haag en later dit jaar komt er ook een filiaal in Amsterdam Zeeburg.

Huiskamer in de stad

In Den Haag begint de keten over enkele weken een huiskamer op de hoek van het Kerkplein en de Prinsestraat. De locatie naast saladebar SLA, biosupermarkt Ekoplaza en bij een Albert Heijn brengt dagelijks ontbijt, koffie, lunch, 'high tea' en wijn.

 

In mei opende Anne&Max in Den Haag ook de eerste To Go op de hoek van Lange Poten en de Fluwelen Burgwal, in de aanlooproute naar Den Haag Centraal Station. Consumenten kunnen hier onder andere verpakte koffie, thee, chocolade en vers afgebaken brood meenemen.
Amsterdam Zeeburg wordt de vierde Amsterdamse locatie van de formule, de overige drie zijn in de Amsterdamse binnenstad te vinden. Anne&Max is verder aanwezig in de binnensteden van Arnhem, Alkmaar, Haarlem, Leiden en Utrecht.

 

Anne&Max zoekt voor haar doorgroei ondernemers voor nieuwe locaties in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. De formule wil in goed bereikbare hoekpanden van 100 en 200 m² in de grotere steden koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood verkopen. De producten komen uit eigen keuken en zijn zoveel van biologische, fairtrade en ambachtelijke herkomst. De franchiseformule, die werd opgericht in 2005, telt momenteel tien vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Listeriabesmetting brengt Greenyard in problemen

16/07/2018

Groentenproducent Greenyard ligt onder vuur na een listeriabesmetting in zijn Hongaarse fabriek. Het bedrijf zegt alle nodige maatregelen te nemen, maar de beurskoers keldert.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Carrefour doet inspanning voor werknemers met brugpensioen

16/07/2018

In het kader van haar transformatieplan voorziet Carrefour Belgium een bijkomende premie tot 500 euro voor werknemers die in het SWT-stelsel stappen, als ze een opleiding volgen voor een knelpuntberoep.