Anne&Max zet in op doorgroeien

Anne&Max zet in op doorgroeien

Koffie- en theeformule Anne&Max zet in op groei: de formule opent in november een tweede vestiging in Den Haag en later dit jaar komt er ook een filiaal in Amsterdam Zeeburg.

Huiskamer in de stad

In Den Haag begint de keten over enkele weken een huiskamer op de hoek van het Kerkplein en de Prinsestraat. De locatie naast saladebar SLA, biosupermarkt Ekoplaza en bij een Albert Heijn brengt dagelijks ontbijt, koffie, lunch, 'high tea' en wijn.

 

In mei opende Anne&Max in Den Haag ook de eerste To Go op de hoek van Lange Poten en de Fluwelen Burgwal, in de aanlooproute naar Den Haag Centraal Station. Consumenten kunnen hier onder andere verpakte koffie, thee, chocolade en vers afgebaken brood meenemen.
Amsterdam Zeeburg wordt de vierde Amsterdamse locatie van de formule, de overige drie zijn in de Amsterdamse binnenstad te vinden. Anne&Max is verder aanwezig in de binnensteden van Arnhem, Alkmaar, Haarlem, Leiden en Utrecht.

 

Anne&Max zoekt voor haar doorgroei ondernemers voor nieuwe locaties in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. De formule wil in goed bereikbare hoekpanden van 100 en 200 m² in de grotere steden koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood verkopen. De producten komen uit eigen keuken en zijn zoveel van biologische, fairtrade en ambachtelijke herkomst. De franchiseformule, die werd opgericht in 2005, telt momenteel tien vestigingen.