Antwerpen krijgt de eerste Pindakaaswinkel van België

pindakaaswinkel.nl

Op zaterdag 29 februari opent in Antwerpen de eerste Belgische vestiging van De Pindakaaswinkel. De keten, die zelfgemaakte pindakaas verkoopt, heeft al verschillende winkels in Nederland en steekt nu de grens over.

 

Verrassende smaken

Het concept van De Pindakaaswinkel is duidelijk: de winkels verkopen tien verschillende smaken pindakaas, die je allemaal ook ter plaatse kan proeven. De producten bevatten geen palmolie (wel kokosolie) en geen toegevoegde suikers. Bovendien zijn ze zoutarm en zitten ze vol eiwitten. De pindakaas is verkrijgbaar in smaakcombinaties als karamel-zeezout, chilipeper-citroengras, veenbes-witte chocolade, knoflook-gebakken ui en stroopwafel-kaneel. Bovendien verkoopt het bedrijf ook accessoires zoals lepels, T-shirts, sokken, tassen, een broodplank en het Pindakaas boek.

 

In Nederland heeft de retailer een webshop en zeven fysieke vestigingen: twee in Amsterdam en telkens één in Breda, Groningen, Haarlem, Maastricht en Utrecht. De Antwerpse winkel komt er omdat het bedrijf veel interesse ondervond vanuit België. Hij bevindt zich aan de Schrijnwerkersstraat 4, vlakbij de Meir en de Groenplaats.