ARC Food Invest neemt Ansolive over

ARC Food Invest neemt Ansolive over

ARC Food Invest heeft het Belgische Ansolive, specialist in olijven en mediterrane producten, overgenomen. Die overname komt twee jaar na de aankoop van L’Artisane Food, de Belgische marktleider in verse artisanale pizza’s.

 

Belgische bedrijven ondersteunen

"De waarden van Ansolive spreken ons aan. Daarnaast zijn ook hun innoverende aanpak en hun grote procesbeheersing, aangevuld met IFS, BRC en ISO 22000 certificaten, een grote troef", aldus Christophe Mottint, gedelegeerd bestuurder van ARC Food Invest.

 

"Ansolive is een schitterend bedrijf dat enkel verdere ontwikkeling vraagt. Net zoals we al deden bij L’Artisane, met bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe op hout gestookte oven om pizza’s te bereiden, willen we blijven investeren in de productiemogelijkheden."

 

ARC Food Invest wordt geleid door drie ondernemers en heeft als doel om in Belgische bedrijven, die gespecialiseerd zijn in verse voedingsproducten, te investeren en ze te ondersteunen.

 

"Onze doelstelling is Ansolive verder te laten groeien en vooruitstrevend te blijven,” aldus Christophe Mottint. "We kijken niet alleen naar vandaag en morgen, maar naar de lange termijn."