Auchan lanceert stadsconcept MyAuchan | RetailDetail

Auchan lanceert stadsconcept MyAuchan

Auchan lanceert stadsconcept MyAuchan

In Parijs is de eerste vestiging van MyAuchan geopend. Dat nieuwe concept van het supermarktbedrijf Auchan mikt vooral op steden, met een aangepast assortiment en een eethoek in de winkel.

5.500 producten

De eerste vestiging van MyAuchan heeft een oppervlakte van 298 m² en biedt de klant een assortiment van 5.500 producten dat bestaat uit nieuwe trends, seizoensgebonden producten, biologische producten, dieetproducten en lokale producten. Daarnaast beschikt de winkel over een eethoek met een sinaasappelautomaat, een koffieapparaat, een waterfontein en een magnetron, waar de klant zijn lunch mag nuttigen. Er worden ook kranten voorzien, er is wifi en mobiele toestellen kunnen er worden opgeladen.

 

Tot slot is er ook een kiosk die klanten toegang geeft tot de online shops van Auchan en zijn er kluisjes waar boodschappen kunnen worden afgehaald. In samenwerking met STUART levert MyAuchan boodschappen ook aan huis met de fiets.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.