Auchan lanceert stadsconcept MyAuchan | RetailDetail

Auchan lanceert stadsconcept MyAuchan

Auchan lanceert stadsconcept MyAuchan

In Parijs is de eerste vestiging van MyAuchan geopend. Dat nieuwe concept van het supermarktbedrijf Auchan mikt vooral op steden, met een aangepast assortiment en een eethoek in de winkel.

5.500 producten

De eerste vestiging van MyAuchan heeft een oppervlakte van 298 m² en biedt de klant een assortiment van 5.500 producten dat bestaat uit nieuwe trends, seizoensgebonden producten, biologische producten, dieetproducten en lokale producten. Daarnaast beschikt de winkel over een eethoek met een sinaasappelautomaat, een koffieapparaat, een waterfontein en een magnetron, waar de klant zijn lunch mag nuttigen. Er worden ook kranten voorzien, er is wifi en mobiele toestellen kunnen er worden opgeladen.

 

Tot slot is er ook een kiosk die klanten toegang geeft tot de online shops van Auchan en zijn er kluisjes waar boodschappen kunnen worden afgehaald. In samenwerking met STUART levert MyAuchan boodschappen ook aan huis met de fiets.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.