Bagels & Beans start in Venlo | RetailDetail

Bagels & Beans start in Venlo

Bagels & Beans start in Venlo

Bagels & Beans opent op 16 december een nieuwe vestiging in Venlo. De locatie, uitgevoerd in de nieuwe huisstijl, wordt de zeventigste vestiging van de ontbijt- en lunchroomketen.

In huiskamersfeer

Het pand in de Maasstraat in het nieuwe winkelgebied Maasboulevard krijgt een huiskamersfeer met warme kleuren en wordt ingericht met een bar met daar omheen  tafels en zithoeken in een L-vorm. Onderneemster van de nieuwste vestiging wordt Wingyee Chizhov-Chau. Zij werkte eerder bij Bagels & Beans in Hoofddorp, waar haar broer nu drie jaar ondernemer is.

 

Bagels & Beans opende dit jaar ruim tien vestigingen in het land, onder meer in Roermond en Roosendaal, in Den Bosch in het voormalig Stedelijk Museum in het Paleiskwartier, in Zeist en in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. De ontbijt- en lunchroomketen begon in 1996 aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Het franchisehorecaconcept biedt koffie en thee met bagels en heeft verder vers bereide salades, sappen en superfoods.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".