Bagelstein opent eerste Belgische vestiging | RetailDetail

Bagelstein opent eerste Belgische vestiging

Bagelstein opent eerste Belgische vestiging

Bagelketen Bagelstein heeft in Brussel zijn eerste Belgische vestiging geopend. Bij de bakkerij in de Baljuwstraat zullen klanten terecht kunnen voor dagverse bagels.

Naar 100 vestigingen in 2017

Bagelstein is dan wel een nieuwe naam in België, maar de keten heeft ondertussen al meer dan 75 restaurants in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. In 2017 wil de keten de grens van de honderd vestigingen doorbreken.

 

De keten steunt op de versheid van zijn producten en vrijwel alles wat in de bakkerijen wordt verkocht, wordt door de bakkers zelf gemaakt. De eerste vestiging van Bagelstein opende begin 2011 zijn deuren in Straatsburg.

 

De oprichters van het merk moedigen hun medewerkers trouwens aan om een ‘eigenzinnige en sassy’ mentaliteit te tonen, tot zelfs een vorm van onbeschaamdheid. Medewerkers worden daarom ook vaak aangeworven vanwege hun gevoel van humor.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".