Bakery Store Van der Valk Eindhoven krijgt vervolg

Bakery Store Van der Valk Eindhoven krijgt vervolg
Bakkerij Schellens

De Bakery Store bij Van der Valk in Eindhoven blijkt een succes en krijgt een vervolg. De hotelgasten kunnen voor ontbijt en lunch de open bakkerij van de Bakery Store inlopen om vers gebakken broodjes, luxebroodproducten en banket te halen. Het concept, ontwikkeld door bakkerij Schellens, startte in augustus. Van der Valk wil de bakkerij uitrollen naar andere hotelvestigingen.

 

Zicht op vers produceren

De bakkerij bij de ontbijt- en lunchzaal van Van der Valk biedt de gasten zicht op de verse productie van brood, broodjes en banket. De halffabrikaat producten, die ambachtelijke bakker Schellens al aan Van der Valk Eindhoven leverde, worden sinds een half jaar voor de ogen van de gasten afgebakken en vervolgens verder bereid en afgewerkt. Het brood- en banketassortiment is bestemd voor ontbijt en lunch bij Van der Valk en voor zakelijke bijeenkomsten van het hotel.

 

De ambachtelijke bakker biedt broden van de maand aan en verandert het assortiment enkele keren per jaar. Daarnaast worden nieuwe brood- en banketproducten ontwikkeld, die exclusief bij Van der Valk Eindhoven verkrijgbaar zijn. Ook producten van het seizoen en voor speciale evenementen worden in de bakkerij ontwikkeld.

 

De ambachtelijke bakker in Eindhoven ontwierp de Bakery Store als onderdeel van het broodbuffet in het hotel. Van der Valk richtte het concept in. De horecaketen wil gasten met de open bakkerij meer beleving bieden en zich sterker gaan richten op zakelijke bezoekers en bijeenkomsten.

 

Bakkerij Schellens en Van der Valk hebben plannen om het concept uit te rollen naar andere hotelvestigingen. Schellens ziet ook mogelijkheden voor een open bakkerij bij andere horeca- en recreatiebedrijven en zorginstellingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dagvers nu ook in Brussel en Gent

24/01/2018

Na Antwerpen maakt de coöperatieve vereniging Dagvers, die gezonde en biologische maaltijden aan huis levert, bekend dat ze voortaan ook in Brussel en Gent actief zal zijn.

Frites Atelier van Sergio Herman wil Europa inpalmen

24/01/2018

De Frites Atelier-keten van kok Sergio Herman blijkt een succes: Gent en Brussel krijgen een eigen friettent voor ‘foodies’ en meer vestigingen zijn op komst. De volgende stap moet een uitbreiding naar steden als Barcelona en Berlijn worden.

Sterk Albert Heijn, stabiel Delhaize in vierde kwartaal

24/01/2018

Ahold Delhaize heeft er een degelijk vierde kwartaal op zitten, vooral dankzij sterke prestaties van Albert Heijn en Bol.com. In België blijft Delhaize ter plaatse trappelen.

Carrefour schrapt duizenden jobs ten voordele van e-commerce

23/01/2018

De Franse hypermarktgroep Carrefour gaat enkele duizenden werknemers op straat zetten, kondigde CEO Alexandre Bompard vandaag aan. Dankzij een nieuw transformatieplan, met nadruk op e-commerce, wil Carrefour "wereldleider in voedseltransitie" worden.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zo hard groeit Amazon in food

22/01/2018

E-commerce vertegenwoordigt nog steeds een beperkt aandeel in de foodverkopen, maar de Amerikaanse én Europese groeicijfers van Amazon voor het jaar 2017 ogen bepaald indrukwekkend. Is het kantelpunt nabij?

Back to top