Bakkerij Paul start met cateringformule en levering aan huis

Bakkerij Paul start met cateringformule en levering aan huis

Bakkerij Paul start met cateringformule en levering aan huis

De Franse keten Bakkerij Paul start in oktober met een eigen cateringservice in al zijn vestigingen. Daarnaast kunnen klanten in het centrum van Brussel hun cateringbestellingen ook aan huis laten leveren.

 

Later ook levering in andere vestigingen

Vanaf 4 oktober kunnen klanten bij Bakkerij Paul terecht voor cateringpakketten voor ontbijt of lunch. De ontbijtformule bestaat uit mini-koffiekoeken, terwijl er drie soorten lunchformules met broodjes zijn. De catering voor het ontbijt kost 25 euro en bevat 36 mini-ontbijtkoeken, terwijl de drie formules voor de lunch starten vanaf 45 euro en 16 belegde broodjes omvatten. Bestellingen moeten een dag op voorhand geplaatst worden.

 

Daarnaast zullen alle bestellingen die bij de vestiging aan de Emile Jacqmainlaan in Brussel worden geplaatst, in een straal van 12 kilometer aan huis of op kantoor geleverd worden.

 

“Gezien de centrale ligging van de vestiging kunnen we zo onmiddellijk de nieuwe cateringformule aanbieden aan heel wat bedrijven uit het centrum van Brussel. Op termijn hopen we deze service aan te bieden vanuit meerdere vestigingen, alsook vanuit Gent en Kortrijk”, zegt Stef Meulemans, CEO van Top Brands, dat de rechten heeft voor Paul op de Belgische markt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".