Bakkerij Paul start met cateringformule en levering aan huis

Bakkerij Paul start met cateringformule en levering aan huis

De Franse keten Bakkerij Paul start in oktober met een eigen cateringservice in al zijn vestigingen. Daarnaast kunnen klanten in het centrum van Brussel hun cateringbestellingen ook aan huis laten leveren.

 

Later ook levering in andere vestigingen

Vanaf 4 oktober kunnen klanten bij Bakkerij Paul terecht voor cateringpakketten voor ontbijt of lunch. De ontbijtformule bestaat uit mini-koffiekoeken, terwijl er drie soorten lunchformules met broodjes zijn. De catering voor het ontbijt kost 25 euro en bevat 36 mini-ontbijtkoeken, terwijl de drie formules voor de lunch starten vanaf 45 euro en 16 belegde broodjes omvatten. Bestellingen moeten een dag op voorhand geplaatst worden.

 

Daarnaast zullen alle bestellingen die bij de vestiging aan de Emile Jacqmainlaan in Brussel worden geplaatst, in een straal van 12 kilometer aan huis of op kantoor geleverd worden.

 

“Gezien de centrale ligging van de vestiging kunnen we zo onmiddellijk de nieuwe cateringformule aanbieden aan heel wat bedrijven uit het centrum van Brussel. Op termijn hopen we deze service aan te bieden vanuit meerdere vestigingen, alsook vanuit Gent en Kortrijk”, zegt Stef Meulemans, CEO van Top Brands, dat de rechten heeft voor Paul op de Belgische markt.