Belmio opent pop-up in Stadsfeestzaal | RetailDetail

Belmio opent pop-up in Stadsfeestzaal

Belmio opent pop-up in Stadsfeestzaal

Met de opening van een pop-upwinkel in de Antwerpse Stadsfeestzaal zet het Belgische merk Belmio de lancering van haar nieuwe aluminium koffiecapsules kracht bij. 

Belgisch alternatief

Belmio, een merk van het bedrijf Belmoca, lanceerde recent aluminium koffiecapsules, die compatibel zijn met koffiemachines van Nespresso. Ze worden geproduceerd in de Belmoca-fabriek in Londerzeel en vormen dus een Belgisch alternatief voor de bestaande koffiecapsules.

 

De tijdelijke winkel in Antwerpen is zowel een marketing- als een verkoopkanaal: hier kunnen shoppers de vijf blends proeven en desgewenst aankopen. 

 

De exclusieve distributeur voor Belmoca in de Benelux is Sip-Well, bekend als marktleider in waterkoelers in België.  Daarbij kiezen ze voor een selectieve distributie: de capsules zijn verkrijgbaar via de Belmio-webshop, in de betere elektrozaken en ook bij bakkers, chocolatiers en andere voedingsspeciaalzaken. Het aantal verkooppunten neemt nu snel toe. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".