Bereide maaltijden nu ook voor baby’s bij Colruyt

Foto: Colruyt

Kant-en-klare maaltijden voor baby's: dat is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Colruyt, inspelend op de trends van vers en gemak. 

 

Twee nieuwe labels

Steeds meer zetten supermarkten in op verse kant-en-klare maaltijden, en nu pakt Colruyt ook uit met bereide babymaaltijden. De supermarktketen introduceert in haar winkels twee nieuwe merken. Voor de diepvries is er het Britse merk Annabel Karmel, met een aanbod van zeven diepvriesmaaltijden en twee soepen voor baby’s vanaf 1 jaar. Het Ierse Pipin Pear biedt dan weer koelverse bio-maaltijden voor baby’s vanaf 5 maanden tot 1 jaar. 

 

Met de producten zegt Colruyt tegemoet te komen aan het tijdsgebrek van ouders met jonge kinderen, maar ook aan hun bezorgdheid dat babyvoeding vandaag te eenzijdig is. Ouders geven hun baby het liefst zelf bereide verse voeding maar door gebrek aan tijd en energie lukt hen dat vaak niet, bleek uit marktonderzoek van de supermarktketen. Daaruit volgde ook dat ouders hun kinderen al van jongs af aan nieuwe smaken willen leren ontdekken, om zo een breder smaakpalet te ontwikkelen.