Bezorgdienst Shipto van start in Luik

Shipto bakfiets van Carrefour
Foto Carrefour

Shipto, de dienst van Carrefour Belgium die boodschappen aan huis bezorgt met de elektrische bakfiets, is vanaf vandaag ook in Luik beschikbaar. Het is de vierde stad waar de service van start gaat.

 

Hoge tevredenheid

De duurzame bezorgdienst Shipto bezorgt boodschappen met de elektrische bakfiets binnen het anderhalf uur aan huis of op kantoor. De dienst was eerder al beschikbaar in Brussel, Antwerpen en Gent. In de app hebben consumenten de keuze uit 12.000 referenties. De boodschappen worden door personal shoppers klaargezet en bezorgd vanuit winkelpunten van Carrefour Market.
 

Momenteel heeft Shipto 36 personal shoppers in dienst. De bezorgservice verwerkte tot nu toe al zo’n 60.000 bestellingen en gaat prat op een tevredenheidsscore van 4,8/5. Het minimale bestelbedrag bedraagt 20 euro, de leverkost is 5 euro, maar die kan wegvallen wanneer de klant ingaat op specifieke promoties. Klanten betalen bij levering, uitsluitend elektronisch.
 

Carrefour wil de dienst ook openstellen voor externe partners. Vandaag kunnen shoppers in de app bijvoorbeeld ook sushi bestellen van Sushi Daily.