Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Supermarktketen Jumbo blijft zijn bezorgservice voor online bestellingen tegen hoog tempo uitbreiden: nog dit jaar wil Jumbo dat de service beschikbaar is op honderd verschillende locaties.

Nieuwe app

Momenteel kunnen bijna alle Nederlanders hun boodschappen online bestellen via Jumbo.com of de app van Jumbo. Die kunnen ze dan afhalen in één van de 285 afhaalpunten. Op 85 locaties in Nederland worden boodschappen ook aan huis geleverd en eind dit jaar moeten dat dus honderd locaties zijn.

 

De nieuwe app moet er bovendien voor zorgen dat bestellingen sneller kunnen worden geplaatst. Dankzij de ingebouwde scanner moet een gebruiker enkel de streepjescode scannen om een product in het winkelmandje te plaatsen.

 

Reclame met Max Verstappen

“In onze nieuwe tv-commercial laten we met een knipoog zien dat we zo snel mogelijk bezorgen. Max Verstappen rijdt met zijn Formule 1-racewagen bij Jumbo-familie Frank en Maike voor om hun online bestelde boodschappen thuis af te leveren”, zegt CEO Frits van Eerd.

 

Om de online vraag te kunnen volgen, breidt Jumbo zijn e-fulfilmentcentrum in Den Bosch verder uit van 12.500 naar 36.700 m², om zo tot 50.000 bestellingen per week te kunnen verwerken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".