Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

De biosupermarkt Färm Sint-Katelijne is uitgebreid met een klein restaurant. Daarnaast werd ook het aanbod van de traiteurdienst en het aanbod groenten, fruit en bulkproducten verder uitgebreid.

 

Meer opties

Om de klanten meer opties te bieden, kreeg Färm een eigen keuken, waar alle gerechten worden bereid. Klanten kunnen die meenemen, maar ook ter plaatse opeten. Färm heeft daarvoor twaalf plaatsen voorzien.

 

De verbouwingen hebben ook hun effect gehad op de indeling van de winkel. Zo is de vitrine in de winkel drie keer zo groot als voor de werken, waardoor klanten het personeel aan de slag kunnen zien in de keuken.

 

Klanten komen ook op een andere manier de winkel binnen. “Vroeger kwamen klanten binnen aan de kassa. Nu word je verwelkomd door de traiteur. Dat is toch veel sympathieker”, zegt Baptiste Bataille van Färm aan Bruzz.

 

Färm opende zijn eerste winkel in 2013 en dit jaar wordt er werk gemaakt van een sterke expansie. In januari werd er een vestiging geopend in Oudergem en in juni in Etterbeek, terwijl er ook nog een opening staat gepland in Ukkel in september.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top