Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

De biosupermarkt Färm Sint-Katelijne is uitgebreid met een klein restaurant. Daarnaast werd ook het aanbod van de traiteurdienst en het aanbod groenten, fruit en bulkproducten verder uitgebreid.

 

Meer opties

Om de klanten meer opties te bieden, kreeg Färm een eigen keuken, waar alle gerechten worden bereid. Klanten kunnen die meenemen, maar ook ter plaatse opeten. Färm heeft daarvoor twaalf plaatsen voorzien.

 

De verbouwingen hebben ook hun effect gehad op de indeling van de winkel. Zo is de vitrine in de winkel drie keer zo groot als voor de werken, waardoor klanten het personeel aan de slag kunnen zien in de keuken.

 

Klanten komen ook op een andere manier de winkel binnen. “Vroeger kwamen klanten binnen aan de kassa. Nu word je verwelkomd door de traiteur. Dat is toch veel sympathieker”, zegt Baptiste Bataille van Färm aan Bruzz.

 

Färm opende zijn eerste winkel in 2013 en dit jaar wordt er werk gemaakt van een sterke expansie. In januari werd er een vestiging geopend in Oudergem en in juni in Etterbeek, terwijl er ook nog een opening staat gepland in Ukkel in september.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour schrapt duizenden jobs ten voordele van e-commerce

23/01/2018

De Franse hypermarktgroep Carrefour gaat enkele duizenden werknemers op straat zetten, kondigde CEO Alexandre Bompard vandaag aan. Dankzij een nieuw transformatieplan, met nadruk op e-commerce, wil Carrefour "wereldleider in voedseltransitie" worden.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zo hard groeit Amazon in food

22/01/2018

E-commerce vertegenwoordigt nog steeds een beperkt aandeel in de foodverkopen, maar de Amerikaanse én Europese groeicijfers van Amazon voor het jaar 2017 ogen bepaald indrukwekkend. Is het kantelpunt nabij?

Amazon opent eerste winkel zonder kassa’s voor grote publiek

22/01/2018

Amazon opent vandaag in Seattle, nabij zijn hoofdkantoor, de eerste winkel zonder kassa’s voor het grote publiek. Het was al langer bezig met een test bij het eigen personeel, maar nu krijgt dus iedereen toegang.

Neemt Unilever tonicmerk Fever-Tree over?

19/01/2018

Het tonicmerk Fever-Tree heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Kevin Havelock, hoofd van de afdeling frisdranken van Unilever. De benoeming leidt tot speculaties dat Unilever moederbedrijf Fevertree Drinks wil overnemen en stuwt het aandeel de hoogte in.

Filet Pur: Een haar in de plastieksoep

19/01/2018

Zijn retailers ruziemakers en bedriegers? Moeten energiedrankjes verboden worden? Staat Carrefour voor een sanering en wordt Delhaize zo Hollands als kaas? Alweer een bewogen week, zoals blijkt uit het plasticvrije overzicht van RetailDetail Food.

Back to top