Bufkes opende in Best

Bufkes opende in Best

Broodjesformule Bufkes opende deze week een nieuwe vestiging in Best. De locatie aan het Wilhelminaplein is in handen van franchisenemers Max, Wendy, Sven en Demi Madlener.

Lunchroomconcept brengt broodjes

De fullfranchiseformule telt momenteel een veertigtal vestigingen in Nederland. Bufkes verkoopt sinds ruim twintig jaar warme en koude Bourgondische broodjes op basis van ambachtelijke, Limburgse ingrediënten en recepten. De formule brengt tevens maaltijdsoepen, salades, grillproducten en sappen.
 

Het lunchroomconcept opereert met franchisevestigingen op A1-locaties en is een formule van Van Melik Foodgroep in Hoensbroek. De eerste Bufkes-vestiging ging twintig jaar geleden van start in Maastricht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

AD Delhaize Lochristi springt op de kar van cartoontassen

25/09/2017

De AD Delhaize in Lochristi is de eerste Belgische supermarkt die mee op de trein van een Nederlandse hype springt. Daar zijn draagtassen met cartoons die gepersonaliseerd zijn naargelang de locatie een echt verzamelitem geworden.

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Back to top