Café Nespresso: koffiebar zonder barista

Café Nespresso: koffiebar zonder barista

Nespresso opende afgelopen maandag een eigen koffiebar onder de naam Café Nespresso in het centrum van Londen. Op het menu staan unieke blends, koffiecocktails en snacks.

Machinaal bereid

Café Nespresso wil koffieliefhebbers een unieke en uitzonderlijke ervaring bieden: bezoekers kunnen er elf "grand cru"-koffies proeven uit het Nespresso business solutions-aanbod, dat speciaal voor de horecasector werd ontwikkeld. Op de kaart staan ook gourmetkoffierecepten en niet-alcoholische koffiecocktails. De producten worden machinaal bereid en geserveerd door zogenaamde maestros (dat zijn dus geen barista’s) die advies kunnen geven over de oorsprong van de koffies en over de bijpassende gerechten.

 

Dankzij een joint venture met cateringbedrijf Do&Co kan Café Nespresso ook een premium voedingsassortiment aanbieden, met onder andere broodjes, quiches, salades, macarons en gebak. Bovendien kunnen klanten er terecht aan de Nespresso Cube, een zelfbedieningsautomaat waar ze hun keuze kunnen maken uit 24 Nespresso Grand Cru en limited edition capsules om mee naar huis te nemen.

 

De opening van deze Café Nespresso vestiging in Londen volgt na een succesvolle test in Wenen, vorig jaar.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britse supermarktketen Iceland geeft plastic de zak

17/01/2018

De Britse diepvriesketen Iceland schrapt als eerste supermarktketen alle plasticverpakkingen van zijn huismerken. Tegen 2023 moeten alle 1400 huismerkproducten verpakt worden in een duurzamer alternatief voor plastic, zoals karton en papier.

AB InBev doet twee Duitse bieren van de hand

17/01/2018

AB InBev doet met Diebels en Hasseröder twee Duitse biermerken van de hand. Die komen nu, samen met hun brouwerijen, in bezit van het investeringsfonds CKCF. Dat wil meer investeren in de twee bieren.

Nutella eet Amerikaanse chocoladetak Nestlé op

17/01/2018

Nestlé heeft in Ferrero een koper gevonden voor zijn Amerikaanse chocolade-afdeling. Voor 2,4 miljard euro wordt de producent van Nutella de derde grootste chocoladeproducent ter wereld en kan Nestlé zich in de VS op gezondere producten gaan concentreren.

Komt er een verbod op energiedranken voor minderjarigen?

16/01/2018

Nederland stelt een onderzoek in naar energiedrankjes bij jongeren, nadat de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde een verbod vroeg op de verkoop ervan aan minderjarigen. Ook in België wijzen artsen op de schadelijke effecten van zulke dranken.

Macron wil Franse baguette werelderfgoed maken

15/01/2018

De Franse president Macron wil samen met de bond van Franse bakkers het Franse stokbrood tot Unesco-werelderfgoed laten uitroepen. Het wil zo het voorbeeld volgen van het Belgische bier en de Napolitaanse pizza.

Meer buurtsupermarkten de hele dag open op zondag?

15/01/2018

Buurtwinkels met meer dan vijf medewerkers moeten op zondag de hele dag open kunnen blijven, vindt het NSZ. De zelfstandigenvereniging pleit ervoor om de personeelslimiet op te trekken naar tien. Maar dat is minder evident dan het klinkt, zegt Unizo.

Back to top