Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Vanaf vandaag zet Carrefour bestellingen die voor 14u geplaatst worden op Carrefour Drive, de dag zelf nog klaar. De dienst is beschikbaar in acht hypermarkten en één market van Carrefour, verspreid over het hele land.

De dag zelf nog afhalen

De Franse keten breidt zijn Belgische online service uit met de mogelijkheid om bestellingen die voor 14u op Carrefour Drive werden gemaakt, vier uur later al af te halen. Daarmee komt de supermarktketen tegemoet aan de vraag van klanten die dringend of onverwacht iets nodig hebben, en die geen tijd hebben om hun boodschappen in de winkel zelf te doen.

 

Hiermee versterkt Carrefour België haar online dienstenaanbod dat al thuislevering daags na bestelling door PostNL en zelfs binnen het uur door Bringr (beschikbaar in sommige Express-winkels) omvatte. De mogelijkheid om klassieke boodschappen online te bestellen en bij een zogenaamde 'drive' af te halen bestaat sinds 2013.

 

De nieuwe dienst is beschikbaar bij Market Groenplaats in Antwerpen en in de hypermarkten Carrefour van Bièrges (Waver), Burcht (bij Antwerpen), Evere (Brussel), Froyennes (Doornik), Grands Prés (Bergen), Herstal (Luik), Oostakker (Gent) en Oudergem (Brussel).