Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar
Carrefour

Vanaf vandaag zet Carrefour bestellingen die voor 14u geplaatst worden op Carrefour Drive, de dag zelf nog klaar. De dienst is beschikbaar in acht hypermarkten en één market van Carrefour, verspreid over het hele land.

De dag zelf nog afhalen

De Franse keten breidt zijn Belgische online service uit met de mogelijkheid om bestellingen die voor 14u op Carrefour Drive werden gemaakt, vier uur later al af te halen. Daarmee komt de supermarktketen tegemoet aan de vraag van klanten die dringend of onverwacht iets nodig hebben, en die geen tijd hebben om hun boodschappen in de winkel zelf te doen.

 

Hiermee versterkt Carrefour België haar online dienstenaanbod dat al thuislevering daags na bestelling door PostNL en zelfs binnen het uur door Bringr (beschikbaar in sommige Express-winkels) omvatte. De mogelijkheid om klassieke boodschappen online te bestellen en bij een zogenaamde 'drive' af te halen bestaat sinds 2013.

 

De nieuwe dienst is beschikbaar bij Market Groenplaats in Antwerpen en in de hypermarkten Carrefour van Bièrges (Waver), Burcht (bij Antwerpen), Evere (Brussel), Froyennes (Doornik), Grands Prés (Bergen), Herstal (Luik), Oostakker (Gent) en Oudergem (Brussel).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Made.com haalt 45 miljoen euro op

19/03/2018

Online meubelshop Made.com heeft in een nieuwe investeringsronde 45 miljoen euro opgehaald. Dat geld wordt gebruikt om verdere expansie in Europa te financieren. 

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Back to top