Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar
Carrefour

Vanaf vandaag zet Carrefour bestellingen die voor 14u geplaatst worden op Carrefour Drive, de dag zelf nog klaar. De dienst is beschikbaar in acht hypermarkten en één market van Carrefour, verspreid over het hele land.

De dag zelf nog afhalen

De Franse keten breidt zijn Belgische online service uit met de mogelijkheid om bestellingen die voor 14u op Carrefour Drive werden gemaakt, vier uur later al af te halen. Daarmee komt de supermarktketen tegemoet aan de vraag van klanten die dringend of onverwacht iets nodig hebben, en die geen tijd hebben om hun boodschappen in de winkel zelf te doen.

 

Hiermee versterkt Carrefour België haar online dienstenaanbod dat al thuislevering daags na bestelling door PostNL en zelfs binnen het uur door Bringr (beschikbaar in sommige Express-winkels) omvatte. De mogelijkheid om klassieke boodschappen online te bestellen en bij een zogenaamde 'drive' af te halen bestaat sinds 2013.

 

De nieuwe dienst is beschikbaar bij Market Groenplaats in Antwerpen en in de hypermarkten Carrefour van Bièrges (Waver), Burcht (bij Antwerpen), Evere (Brussel), Froyennes (Doornik), Grands Prés (Bergen), Herstal (Luik), Oostakker (Gent) en Oudergem (Brussel).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.