Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar

Carrefour Drive maakt bestellingen de dag zelf klaar
Carrefour

Vanaf vandaag zet Carrefour bestellingen die voor 14u geplaatst worden op Carrefour Drive, de dag zelf nog klaar. De dienst is beschikbaar in acht hypermarkten en één market van Carrefour, verspreid over het hele land.

De dag zelf nog afhalen

De Franse keten breidt zijn Belgische online service uit met de mogelijkheid om bestellingen die voor 14u op Carrefour Drive werden gemaakt, vier uur later al af te halen. Daarmee komt de supermarktketen tegemoet aan de vraag van klanten die dringend of onverwacht iets nodig hebben, en die geen tijd hebben om hun boodschappen in de winkel zelf te doen.

 

Hiermee versterkt Carrefour België haar online dienstenaanbod dat al thuislevering daags na bestelling door PostNL en zelfs binnen het uur door Bringr (beschikbaar in sommige Express-winkels) omvatte. De mogelijkheid om klassieke boodschappen online te bestellen en bij een zogenaamde 'drive' af te halen bestaat sinds 2013.

 

De nieuwe dienst is beschikbaar bij Market Groenplaats in Antwerpen en in de hypermarkten Carrefour van Bièrges (Waver), Burcht (bij Antwerpen), Evere (Brussel), Froyennes (Doornik), Grands Prés (Bergen), Herstal (Luik), Oostakker (Gent) en Oudergem (Brussel).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zalmprijzen verdrievoudigd door vraag uit Azië

28/05/2018

De zalmprijzen stijgen fors: zalm uit Noorwegen is in de afgelopen vijf jaar liefst drie maal duurder geworden. Vooral de groeiende vraag uit Azië zorgt daarvoor, al hadden ook de kwekers tegenslagen.

Zo verhoogt Wouter Kolk de snelheid van innovatie bij Albert Heijn

28/05/2018

Albert Heijn moet sneller innoveren om over dertig jaar nog relevant te zijn, meent topman Wouter Kolk. Een bezorgdienst voor warme maaltijden en een dashboard dat klanten toont hoe gezond ze boodschappen doen, zitten in de pijplijn.

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Filet Pur: De duurste supermarkt van West-Europa

25/05/2018

Waarom Carrefour het nieuws beheerste, Colruyt failliet gaat, multinationals moeten leren rekenen en de voedingsindustrie 3.0 voor de deur staat? Dat verneemt u in het slechts min of meer GDPR-conforme weekoverzicht van RetailDetail Food!

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.