Carrefour lanceert eigen maaltijdbox

Carrefour lanceert eigen maaltijdbox

Carrefour start begin oktober met een proef rond de verkoop van eigen maaltijdboxen. Klanten van tien winkels in België zullen de mogelijkheid krijgen om de maaltijdboxen uit te testen.

Keuze uit negen gerechten

De Simply You Box zal online te koop zijn en is beschikbaar voor twee of vier personen. Carrefour stelt daarbij elke week negen verschillende gerechten voor, waarbij de klant er zelf drie kan uitkiezen.

 

Na de bestelling kan de klant de box ophalen in één van de filialen van Carrefour. Voorlopig gaat het wel enkel over vijf hypermarkten in Bergen, Bièrges, Kuringen, Ninove en Oudergem, en vijf Markets in Brasschaat, Etterbeek, Schilde, Tervuren Waterloo. Bestellingen kunnen tot woensdag 23u59 geplaatst worden, waarna de boxen op maandag beschikbaar zijn voor afhaling.

 

Geen abonnement

Elke box bevat verschillende kaartjes met de recepten op, maar klanten krijgen ook de mogelijkheid om een video te bekijken op de website van de Simply You Box, waar alles wordt uitgelegd. Daarnaast wordt er bij elk gerecht een geschikte wijn gesuggereerd en weten klanten op voorhand welke ingrediënten niet in de box zitten, zoals bijvoorbeeld bepaalde kruiden.

 

Carrefour kiest daarbij niet voor een abonnementsvorm: klanten moeten elke week opnieuw bestellen en hoeven zich niet uit te schrijven. Het is wel mogelijk om de box meteen voor enkele weken te bestellen. De prijs is 40 euro voor drie maaltijden voor 2 personen of 60 euro voor 4 personen.