Carrefour lanceert maaltijdbox nu ook officieel

Carrefour lanceert maaltijdbox nu ook officieel

Vanaf vandaag kunnen klanten van Carrefour de Simply You Box bestellen, de maaltijdbox die de supermarktketen al een tijdje testte. Vanaf 13 maart kunnen de boxen worden afgehaald in 85 winkels over het hele land.

Bestellen voor donderdag

De maaltijdbox voorziet twee of vier personen van drie maaltijden per week, waarbij klanten kunnen kiezen uit drie klassieke, drie 'familievriendelijke' en drie vegetarische gerechten. De keten belooft alvast steeds seizoensgebonden ingrediënten, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Naast de ingrediënten bevat de doos een fiche met de recepten, maar klanten kunnen ook een video van het recept op hun tablet of smartphone raadplegen. Kruiden en bakproducten zitten dan weer niet in de doos, al kan de klant die uiteraard makkelijk bij Carrefour bijbestellen.

 

De website van de maaltijdbox laat steeds de keuzemogelijkheden voor de komende vier weken zien. Een klant kan dus maximaal voor vier weken tegelijk bestellen, een minimumperiode is er echter niet. De box bestellen moet vóór donderdag middernacht, dan kan de box op maandag worden opgehaald. Betalen moet (in tegenstelling tot tijdens de proef) nu wel meteen, omdat de keten merkte dat het achteraf in de winkel betalen te veel vertraging veroorzaakte.