Carrefour levert nu ook op zondag met ShipTo

Carrefour

ShipTo, de app annex bakfietskoerierdienst waarmee Carrefour vorige zomer uitpakte, schakelt een versnelling hoger. Voortaan kunnen alle Brusselaars er gebruik van maken, zelfs op zondag.

 

Binnen 90 minuten aan je voordeur

Carrefour België lanceerde ShipTo in juli 2018: in die app kiest de klant de winkel waar hij wil kopen, voegt de producten toe aan het winkelmandje en plaatst zijn bestelling. Vervolgens worden de aankopen door een 'personal shopper' met een elektrische bakfiets geleverd op het gewenste adres. De klant kan de locatie van de koerier op een kaart volgen en ontvangt meteen informatie over de status van zijn bestelling. De vervoerskosten bedragen 5 euro per bestelling.

 

ShipTo was tot nu toe beschikbaar in een beperkte zone van het Brussels Gewest, maar nu is die zone uitgebreid: alle bewoners in de hoofdstad kunnen voortaan via de app hun boodschappen thuis laten leveren. Bovendien werkt de dienst nu ook op zondag. De app kreeg ook een nieuwe versie met een meer intuïtieve interface, die ook de promoties van de winkels weergeeft.