Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels
© Carrefour

Vandaag opent Carrefour een nieuwe Express-buurtwinkel nabij Brussel Congres. Met nog minstens zes andere openingen dit jaar blijft Carrefour zijn buurtwinkelnetwerk aanzienlijk uitbreiden.

22 nieuwe Express-buurtwinkels in 2017

De Express-buurtwinkel die Carrefour vandaag opent, vlakbij het Koninklijk Circus, komt er in een buurt waar veel mensen wonen maar ook passeren. De nieuwe stadswinkel is een schoolvoorbeeld van het ‘makkelijk, snel en aangenaam’-winkelconcept waar de Express-buurtwinkels voor staan, maar biedt ook extra diensten en thuislevering via bringr. Ook de openingsuren staan voor gemak: klanten kunnen er door de week van 6u tot 21u terecht en ook op zon- en feestdagen is de winkel open.

 

Met deze openingen in 2017 bevestigt Carrefour opnieuw haar geloof in het concept van de Express-buurtwinkels. Bijkomend hoopt de supermarktketen nog voor het einde van het jaar een zestal nieuwe filialen te openen. Dat zou het aantal Express-openingen in 2017 op 22 brengen.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.