Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels
© Carrefour

Vandaag opent Carrefour een nieuwe Express-buurtwinkel nabij Brussel Congres. Met nog minstens zes andere openingen dit jaar blijft Carrefour zijn buurtwinkelnetwerk aanzienlijk uitbreiden.

22 nieuwe Express-buurtwinkels in 2017

De Express-buurtwinkel die Carrefour vandaag opent, vlakbij het Koninklijk Circus, komt er in een buurt waar veel mensen wonen maar ook passeren. De nieuwe stadswinkel is een schoolvoorbeeld van het ‘makkelijk, snel en aangenaam’-winkelconcept waar de Express-buurtwinkels voor staan, maar biedt ook extra diensten en thuislevering via bringr. Ook de openingsuren staan voor gemak: klanten kunnen er door de week van 6u tot 21u terecht en ook op zon- en feestdagen is de winkel open.

 

Met deze openingen in 2017 bevestigt Carrefour opnieuw haar geloof in het concept van de Express-buurtwinkels. Bijkomend hoopt de supermarktketen nog voor het einde van het jaar een zestal nieuwe filialen te openen. Dat zou het aantal Express-openingen in 2017 op 22 brengen.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Filet Pur: De duurste supermarkt van West-Europa

25/05/2018

Waarom Carrefour het nieuws beheerste, Colruyt failliet gaat, multinationals moeten leren rekenen en de voedingsindustrie 3.0 voor de deur staat? Dat verneemt u in het slechts min of meer GDPR-conforme weekoverzicht van RetailDetail Food!

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.