Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels
© Carrefour

Vandaag opent Carrefour een nieuwe Express-buurtwinkel nabij Brussel Congres. Met nog minstens zes andere openingen dit jaar blijft Carrefour zijn buurtwinkelnetwerk aanzienlijk uitbreiden.

22 nieuwe Express-buurtwinkels in 2017

De Express-buurtwinkel die Carrefour vandaag opent, vlakbij het Koninklijk Circus, komt er in een buurt waar veel mensen wonen maar ook passeren. De nieuwe stadswinkel is een schoolvoorbeeld van het ‘makkelijk, snel en aangenaam’-winkelconcept waar de Express-buurtwinkels voor staan, maar biedt ook extra diensten en thuislevering via bringr. Ook de openingsuren staan voor gemak: klanten kunnen er door de week van 6u tot 21u terecht en ook op zon- en feestdagen is de winkel open.

 

Met deze openingen in 2017 bevestigt Carrefour opnieuw haar geloof in het concept van de Express-buurtwinkels. Bijkomend hoopt de supermarktketen nog voor het einde van het jaar een zestal nieuwe filialen te openen. Dat zou het aantal Express-openingen in 2017 op 22 brengen.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuw concept voor foodstart-ups in hartje Antwerpen

20/03/2018

In de Hoogstraat in Antwerpen vinden kleine start-ups die verse voeding verkopen binnenkort ruimte om hun concept uit te proberen. De indoormarkt opent de deuren in de voormalige De Krak en biedt plaats aan twintig pop-upzaken.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Spar wil nu ook voet op Griekse bodem

19/03/2018

Spar International heeft zijn zinnen gezet op Griekenland als het volgende land om de voedingsmarkt te veroveren. Spar Hellas zal samenwerken met Asteras en Mesis om binnen de vier jaar meer dan 500 winkels op te zetten.

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Back to top