Carrefour opent nog dit jaar 8 nieuwe Express-buurtwinkels | RetailDetail

Carrefour opent nog dit jaar 8 nieuwe Express-buurtwinkels

Carrefour opent nog dit jaar 8 nieuwe Express-buurtwinkels

Carrefour blijft dit jaar sterk inzetten op de expansie van het aantal Express-buurtwinkels. In de maand december zullen er daarom nog eens acht nieuwe vestigingen geopend worden, wat het totaal voor 2016 op 24 brengt.

Drie openingen op 14 december

Op 7 december opende alvast een eerste nieuwe vestiging op de Laaglandlaan in Merksem. Die winkel heeft een oppervlakte van 360 m² en wordt uitgebaat door Yoeri Geubels, die al een Express uitbaat in Edegem. De winkel is ingedeeld volgens de momenten van de dag, waarbij voeding voor het ontbijt, middagmaal en avondeten gegroepeerd is. Daarbij zijn er onder andere heel wat kant-en-klaarmaaltijden te vinden, waarbij het accent ligt op gezonde en verse voeding.

 

De volgende winkelopeningen staan gepland voor 14 december: op die dag zullen er tegelijk drie nieuwe vestigingen van de buurtwinkelketen bij komen. Alles samen zal Carrefour op het einde van het jaar beschikken over 284 Express-buurtwinkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bio-Planet opent eerste stadswinkel in Antwerpen

26/04/2018

Ook Bio-Planet springt nu op de kar van de stadswinkel. De bioketen van Colruyt Group opent binnenkort haar eerste winkel in het hartje van Antwerpen en brengt zo haar bioproducten meer binnen het bereik van mensen zonder wagen.

Sociaal akkoord bij Carrefour in Frankrijk

26/04/2018

Terwijl bij Carrefour België bonden en directie deze week een eerste keer rond de tafel hebben gezeten, is er in Frankrijk al een akkoord getekend over het sociaal plan en de vrijwillige vertrekkers.

Spontane stakingen bij 79 Belgische supermarkten Lidl

26/04/2018

Over het hele land braken woensdag spontane stakingen uit bij Lidl. De medewerkers noemen de werkdruk te hoog en legden het werk neer nadat overleg met de directie op niks uitliep. 79 winkels hielden de deuren dicht. 

Met Shukr mikt Tiense Suiker op Arabische gemeenschap

26/04/2018

De Tiense Suikerraffinaderij speelt met een nieuw merk in op de toenemende diversiteit in de samenleving: Shukr wordt in eerste instantie gelanceerd in het gespecialiseerde kanaal van de etnische winkels. Mogelijk volgen supermarkten later.

Carrefour en Système U onderhandelen over samenwerking

25/04/2018

Carrefour en Système U bespreken de mogelijkheid een alliantie te sluiten, die beide bedrijven de komende vijf jaar betere aankoopprijzen bij producenten moet opleveren. Système U werkt nochtans al lang samen met Carrefour-concurrent Auchan.

“Duurdere chocolade mag geen taboe zijn”

25/04/2018

De verkoop van fairtradeproducten in ons land blijft stijgen, vooral voor chocolade. Dat is ook nodig, want die sector staat voor grote uitdagingen. “Chocolade zal niet verdwijnen, maar de cacaoprijs moet hoger.”