Carrefour zet in op gadgets van M&M’s | RetailDetail

Carrefour zet in op gadgets van M&M’s

Carrefour zet in op gadgets van M&M’s

Fans van M&M’s kunnen voortaan terecht bij twaalf hypermarkten van Carrefour: de keten biedt in exclusiviteit een tiental unieke gadgets aan met een beeltenis van de chocoladesnoepjes.

Bij succes van 12 naar 45 hypermarkten

Een verkoopsmuur met M&M’s-artikelen staat al aan de ingang van de hypermarkt in Oudergem en binnenkort komen er ook M&M’s Walls in de hypermarkten van Schoten, Oostakker, Brugge B park, Kuringen, Froyennes, Herstal, Mont Saint-Jean, Bierges, Sint-Agatha-Berchem, Kraainem en Drogenbos. Als het opzet veel bijval kent, is het de bedoeling om het project uit te breiden naar alle 45 hypermarkten van de keten.

 

Overal zal hetzelfde aanbod te verkrijgen zijn. Het gaat onder meer om een M&M’s-verdeler tegen 14,99 euro en een M&M’s Lunchbox voor 7,49 euro. Het gaat om een primeur voor België: tot nog toe waren de M&M’s-gadgets enkel te koop in het buitenland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon wil nog zes kassaloze winkels openen

23/02/2018

Er komen na de opening van de eerste Amazon Go-winkel vorige maand nog minstens zes van de hoogtechnologische en kassaloze winkels gemakswinkels bij. Onder meer Los Angeles en Seattle krijgen nieuwe Amazon Go-winkels.

Belgische CEO Le Pain Quotidien verlaat bedrijf

23/02/2018

Vincent Herbert heeft na 17 jaar besloten om zijn functie als CEO van Le Pain Quotidien neer te leggen. Hij wordt opgevolgd door Jerry Gamez, die flink wat ervaring heeft bij fastfoodketen Burger King en Walmart.

Filet Pur: Uw portie speculatieve onzin

23/02/2018

Here we go again: foodretail is in essentie slechts een loopgravenoorlog. Maar wie haalt de consument uit z’n winterdepressie? Hier ligt een ondankbare taak voor het wekelijkse nieuwsoverzicht van RetailDetail Food!

Ontdek de smaak van morgen op Tavola 2018: 11-12-13 maart 2018 in Kortrijk Xpo

23/02/2018

(publireportage) Delicatessen & hoge kwaliteit maken van Tavola een topevent voor de foodretail,  met 450 marktleiders én ambachtelijke fabrikanten, en veel nieuwigheden. We stellen u graag de winnaars van de Gouden Tavola voor.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Back to top