Cees van Vliet van AH naar Jumbo

Toptransfer: Cees van Vliet van AH naar Jumbo
Jumbo

Cees van Vliet, tot enkele maanden geleden nog directeur winkels en distributie bij Albert Heijn, wordt de nieuwe COO van Jumbo. Door de wijziging bestaat de raad van bestuur voortaan uit vier personen.

 

Blijven groeien

Jumbo creëert de functie van COO om op een gezonde manier te kunnen blijven groeien. "De aanpassing zorgt voor een duidelijkere splitsing tussen strategie en beleid enerzijds en operationele operatie anderzijds", luidt het in een perbericht.

 

Van Vliet was gedurende 25 jaar actief bij Albert Heijn in verschillende functies. "Cees is een retailman in hart en nieren die veel ervaring meebrengt", zegt CEO Frits van Eerd. "Zijn kennis en capaciteiten zijn een ideale aanvulling op de slagkracht van onze raad van bestuur. Cees gaat vooral fungeren als bruggenhoofd tussen de strategische ontwikkeling van ons familiebedrijf en de dagelijkse uitvoering in de winkels. Zo zorgen we ervoor dat de ontmoeting met onze miljoenen klanten, zowel fysiek als digitaal, volledig onze aandacht houdt. Ik heb er alle vertrouwen in dat Cees hier een extra kwaliteitsimpuls aan zal geven."

 

De raad van bestuur van Jumbo wordt dan ook uitgebreid naar vier personen: CEO Frits van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd, CFO Ton van Veen en COO Cees van Vliet.