Chicago krijgt eerste Nutella-café

Chicago krijgt eerste Nutella-café
Ferrero

Fans van Nutella kunnen eind deze mei in Chicago in de Verenigde Staten terecht bij het eerste Nutella-café. Daar worden allerhande zoete en hartige gerechten verkocht, die de chocopasta van Ferrero als basisingrediënt hebben.

Wereld van Nutella

Voor het design werd dan ook gekozen om klanten het gevoel te geven alsof ze recht een pot Nutella binnen wandelen. Zo wordt de romige witte kleur van de muren vergezeld van ‘druipende Nutella’ aan het plafond en lampen die de vorm hebben van de bloemen van de hazelnootplant.

 

“We wilden voor onze fans een wereld van Nutella creëren die echt de essentie van het merk weergeeft, niet enkel in de gerechten die worden geserveerd, maar in de volledige ervaring die je krijgt wanneer je de ruimte binnen stapt”, zegt Noah Szporn, hoofd marketing bij Nutella North America. “De Nutella Cafés bieden iets voor iedereen, en we raden iedereen aan om eens binnen te stappen en een gerecht of een snack te proberen.”

 

Omdat niet iedereen even grote fan is van Nutella, worden er in het café ook enkele gerechten verkocht waar de chocopasta niet wordt gebruikt. Belgische bezoekers die het zekere voor het onzekere willen nemen, kunnen er alvast terecht voor een Luikse wafel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top