Chicago krijgt eerste Nutella-café

Chicago krijgt eerste Nutella-café
Ferrero

Fans van Nutella kunnen eind deze mei in Chicago in de Verenigde Staten terecht bij het eerste Nutella-café. Daar worden allerhande zoete en hartige gerechten verkocht, die de chocopasta van Ferrero als basisingrediënt hebben.

Wereld van Nutella

Voor het design werd dan ook gekozen om klanten het gevoel te geven alsof ze recht een pot Nutella binnen wandelen. Zo wordt de romige witte kleur van de muren vergezeld van ‘druipende Nutella’ aan het plafond en lampen die de vorm hebben van de bloemen van de hazelnootplant.

 

“We wilden voor onze fans een wereld van Nutella creëren die echt de essentie van het merk weergeeft, niet enkel in de gerechten die worden geserveerd, maar in de volledige ervaring die je krijgt wanneer je de ruimte binnen stapt”, zegt Noah Szporn, hoofd marketing bij Nutella North America. “De Nutella Cafés bieden iets voor iedereen, en we raden iedereen aan om eens binnen te stappen en een gerecht of een snack te proberen.”

 

Omdat niet iedereen even grote fan is van Nutella, worden er in het café ook enkele gerechten verkocht waar de chocopasta niet wordt gebruikt. Belgische bezoekers die het zekere voor het onzekere willen nemen, kunnen er alvast terecht voor een Luikse wafel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op z’n kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top