Colruyt Group opent nieuwe Academy in Hasselt

Colruyt Group opent nieuwe Academy in Hasselt

Colruyt Group opent nieuwe Academy in Hasselt

De Colruyt Group heeft dit weekend een nieuwe Academy geopend in Hasselt, ondertussen al de achtste locatie voor het concept. In zo'n Colruyt Acadamy biedt de groep meer dan duizend workshops aan.

1.000 workshops

De Academy bevat twee volledig uitgeruste keukens en twee grote multifunctionele zalen, waar verschillende workshops zullen gegeven worden. De Colruyt Group Academy is in het najaar van 2012 gestart en biedt momenteel meer dan 1.000 workshops in 111 thema’s, onderverdeeld in zes categorieën: Eten & drinken, Huis & tuin, Welzijn & ontspanning, Maatschappij, Kids & co en Baby's.

 

De nieuwe locatie bevindt zich boven de Bio-Planet in Hasselt, de andere academies zijn te vinden in Bergen, Grimbergen, Halle, Heulenberg, Leuven, Luik en Namen. Tegen 2019 wil Colruyt nog eens vijf Academy's openen in Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Melle en Ukkel. Vorig jaar namen ongeveer 20.000 mensen deel aan workshops. Daarnaast volgden nog eens 14.500 medewerkers van de Colruyt Group een interne opleiding of vorming.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuw commercieel plan moet Makro reanimeren

18/06/2018

Met een professioneel assortiment en grote verpakkingen wil Makro meer consumenten vaker tot kopen verleiden. De retailer gaat ook lokale klanten beter bedienen. Maar de klok tikt: al eind 2019 moet de ommekeer zichtbaar zijn.  

Toch geen royale vertrekpremie voor ex-topman Carrefour

18/06/2018

Georges Plassat, de voormalige CEO van Carrefour, ziet af van de royale vertrekregeling die voor hem was voorzien. Hij doet dat onder druk van de publieke opinie.

Online supermarkt Wink.be stopt ermee

18/06/2018

De groep Louis Delhaize trekt de stekker uit zijn webshop Wink.be. De specialist voor online boodschappen kreeg sinds de start in 2013 nooit uitzicht op rentabiliteit.

Protocolakkoord voor transformatieplan bereikt bij Carrefour

15/06/2018

De directie van Carrefour België heeft een protocolakkoord bereikt met de vakbonden voor het transformatieplan van de supermarktketen. Zo’n 250 jobs blijven alsnog gespaard.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Filet Pur: Met een buik vol angsten

15/06/2018

Waarin we onthullen wie de échte baas is van Carrefour Belgium, waarom gezond eten niet zo gezond is, hoe alcohol ons opbeurt en wat Jumbo nu eigenlijk van plan is. Niet geheel doorbakken hoor, dit weekoverzicht van RetailDetail Food!