Coop en Emté lanceren huismerk g’woon | RetailDetail

Coop en Emté lanceren huismerk g’woon

Coop en Emté lanceren huismerk g’woon

Coop en Emté lanceren als eerste Superunie-leden het nieuwe huismerk g’woon. Dit nieuwe huismerk gaat de producten onder huismerk Markant geleidelijk vervangen. Als de eerste g’woon-producten stromen afbakbroden volgende week in in de winkels.

Meer producten volgen

In komende maanden komen meer producten onder het nieuwe huismerk in de schappen van Coop en Emté, de supermarktformule van Sligro Food Group: begin juli zijn dat onder meer papierwaren zoals toiletpapier. De andere huismerken van Coop, zoals Coop en Top!, blijven verkrijgbaar in de winkels.

 

Superunie gaat de komende tijd bij al haar leden de twee huidige e-huismerken Markant en Perfekt vervangen door g’woon. Het doel van de operatie is meer eenheid brengen in het assortiment huismerkproducten. Andere merken van Superunie, waaronder Oké, blijven in de winkels verkrijgbaar. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".