Coop en Emté lanceren huismerk g’woon

Coop en Emté lanceren huismerk g’woon

Coop en Emté lanceren als eerste Superunie-leden het nieuwe huismerk g’woon. Dit nieuwe huismerk gaat de producten onder huismerk Markant geleidelijk vervangen. Als de eerste g’woon-producten stromen afbakbroden volgende week in in de winkels.

Meer producten volgen

In komende maanden komen meer producten onder het nieuwe huismerk in de schappen van Coop en Emté, de supermarktformule van Sligro Food Group: begin juli zijn dat onder meer papierwaren zoals toiletpapier. De andere huismerken van Coop, zoals Coop en Top!, blijven verkrijgbaar in de winkels.

 

Superunie gaat de komende tijd bij al haar leden de twee huidige e-huismerken Markant en Perfekt vervangen door g’woon. Het doel van de operatie is meer eenheid brengen in het assortiment huismerkproducten. Andere merken van Superunie, waaronder Oké, blijven in de winkels verkrijgbaar. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top