Coop en Emté lanceren huismerk g’woon | RetailDetail

Coop en Emté lanceren huismerk g’woon

Coop en Emté lanceren huismerk g’woon

Coop en Emté lanceren als eerste Superunie-leden het nieuwe huismerk g’woon. Dit nieuwe huismerk gaat de producten onder huismerk Markant geleidelijk vervangen. Als de eerste g’woon-producten stromen afbakbroden volgende week in in de winkels.

Meer producten volgen

In komende maanden komen meer producten onder het nieuwe huismerk in de schappen van Coop en Emté, de supermarktformule van Sligro Food Group: begin juli zijn dat onder meer papierwaren zoals toiletpapier. De andere huismerken van Coop, zoals Coop en Top!, blijven verkrijgbaar in de winkels.

 

Superunie gaat de komende tijd bij al haar leden de twee huidige e-huismerken Markant en Perfekt vervangen door g’woon. Het doel van de operatie is meer eenheid brengen in het assortiment huismerkproducten. Andere merken van Superunie, waaronder Oké, blijven in de winkels verkrijgbaar. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Back to top