Cru lanceert afhaaldienst en thuislevering

Colruyt Group

Cru, de premium-versmarkt van Colruyt Group, start met een afhaaldienst en (in Antwerpen en Gent) met levering aan huis.

 

Winkels blijven open

De afhaaldienst zal alle dagen geopend zijn: klanten kunnen hun bestellingen eenvoudig doorgeven via mail of telefoon. Er worden geen extra kosten aangerekend voor de service, die naar eigen zeggen "op vraag van vele klanten" wordt opgezet.

 

In Antwerpen en Gent start de luxeformule ook met leveringen aan huis: klanten die binnen een straal van 5 km van Cru Groenplaats of Cru Gent wonen, kunnen hun order thuis laten afleveren. De keten doet daarvoor een beroep op de koeriers van Cargovelo. Alle leveringen vinden plaats op vrijdagvoormiddag. Voor bestellingen van minder dan honderd euro bedraagt de leverkost tien euro, voor grotere bestellingen is de bijdrage vijf euro.

 

Cru lanceert de nieuwe dienstverlening om "tegemoet te komen aan vele vragen van klanten." Het is onduidelijk of ook de coronacrisis een rol heeft gespeeld in de beslissing. De keten beklemtoont wel dat de winkels nog steeds doorlopend openblijven.