Decathlon leent personeel uit aan Colruyt

LinkedIn

Medewerkers van de gesloten Decathlon-winkels kunnen tijdens de coronacrisis aan de slag in supermarkten van Colruyt. De sportketen wil haar personeel ook aan andere foodretailers uitlenen.

 

De foodretail te hulp

Decathlon gaat mensen detacheren naar Colruyt Group, en mogelijk nog andere retailers. Dat maakt personeelsverantwoordelijke Sophie Criquelion bekend op via LinkedIn en Twitter. "Tijdens deze uitzonderlijke situatie zijn foodretailers een belangrijke speler en hebben ze extra personeel nodig om de bevolking te voeden. Onze teamgenoten met tijdelijk verlof kunnen onze partner Colruyt nu helpen en wat extra inkomen verdienen", klinkt de oproep. 

 

Medewerkers kunnen zich registeren bij hun teamleiders en hun contactgegevens worden dan doorgegeven aan Colruyt, die de mensen contacteert op basis van de noden in de lokale winkels. Criquelion werkt ook nog aan een verdere uitbreiding van het samenwerkingsidee, evengoed naar andere retailers toe. Geïnteresseerde foodretailers mogen contact opnemen, aldus de aankondiging.