Decathlon verkoopt biovoeding van Carrefour

Corner van Carrefour bij retailer Decathlon in Namen
Foto: Carrefour Belgium

Koop je biovoeding nu bij Decathlon: de sportretailer biedt in de winkel in Namen voortaan een bio-hoek aan in samenwerking met supermarktketen Carrefour.

 

Honderden foodreferenties

Carrefour België en Decathlon zetten een nieuwe stap in hun samenwerking. Tijdens de coronacrisis konden klanten in de hypermarkten van Carrefour, net als bij Delhaize, een beperkt assortiment sportartikelen kopen voor in ‘hun kot’, maar nu gaat de supermarktformule ook omgekeerd eten verkopen bij Decathlon.

 

In de vestiging van Namen is vanaf vandaag een bio-corner te vinden, waar in een zone van 25 m² honderden referenties uit het Carrefour BIO-gamma worden aangeboden. Tien producten zijn er ook in bulk te krijgen.

 

Decathlon onderzoekt naar eigen zeggen manieren om een bewuste levensstijl te promoten, niet alleen door sport maar ook door gezonde en verantwoorde voeding. De bio-hoek van Carrefour is daarbij een van de mogelijkheden, zegt de sportketen. Het gaat maar om een testfase, benadrukt Decathlon, al ziet de supermarkt van zijn kant meteen mooie toekomstperspectieven.