Delhaize en Seppe Nobels lanceren kookboek met Nutri-Score

Het nieuwe kookboek van kok Seppe Nobels, met Nutri-Score
Delhaize

Delhaize en Seppe Nobels, chef-kok van restaurant Graanmarkt 13, lanceren samen het eerste kookboek met Nutri-Score. De supermarktketen zal het boek exclusief verkopen.

 

450 eenvoudige recepten

Het nieuwe kookboek bevat een selectie van 450 alledaagse en eenvoudige gerechten van de hand van Seppe Nobels. Ze krijgen elk een specifieke Nutri-Score. Zowel soepen, voorgerechten, hoofdschotels als desserts komen aan bod. Met het boek wil Delhaize het voedingslabel nog meer integreren in het dagelijkse leven. Op de website van de retailer zal een deel van de recepten met Nutri-score A en B ook digitaal beschikbaar zijn.

 

Sterrenchef Nobels is trots op het boek: "Het is altijd al mijn ambitie geweest om een kookboek te lanceren dat alle dagdagelijkse klassiekers zou omvatten. Door het simpel te houden blijft het koken toegankelijk voor jong en oud. En door het feit dat elk gerecht een Nutri-Score krijgt, kan het ook dienen als hulpmiddel om evenwichtig te koken."

 

Cruciaal onderdeel strategie

Delhaize introduceerde het voedingslabel meer dan twee jaar geleden in haar winkels. Binnen de strategie van de supermarktketen heeft Nutri-Score intussen naar eigen zeggen een prominente plaats ingenomen. Zo hebben alle producten vandaag een Nutri-Score en voert de retailer speciale promoties rond producten met Nutri-Score A en B.

 

Het kookboek kan vanaf 12 januari exclusief gekocht worden bij Delhaize. Klanten met een SuperPlus-kaart genieten 10% korting.