Meer dan 30 Delhaize Shop & Go’s 24 uur per dag geopend | RetailDetail

Delhaize neemt kaap van 30 Shop & Go 24/7’s

Delhaize neemt kaap van 30 Shop & Go 24/7’s

Delhaize zet met Shop & Go al langer in op uitgebreide openingsuren en sinds kort blijven ook meer en meer vestigingen van de kleinste formule van het supermarktbedrijf 24 uur per dag geopend. Ondertussen gaat het al over 32 winkels.

Vraag van de consument

De meeste vestigingen van Shop & Go zijn al langer zeven dagen op zeven geopend, meestal van 6 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds. De uitbaters van 32 winkels hebben echter besloten om de deuren nooit te sluiten en zeven dagen op zeven 24 uur per dag geopend te zijn. Zo willen ze inspelen op de groeiende groep consumenten die buiten de traditionele werkuren aan de slag is en dus op zoek is naar winkels met ruime openingsuren, waar toch voldoende verse voeding te vinden is.

 

Met Shop & Go mikt Delhaize op een assortiment kant-en-klare producten, aangevuld met er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta en ontbijtproducten. Er is ook de hele dag door vers brood te vinden, dat ter plaatse wordt gebakken. Het totale assortiment bestaat uit 2.000 producten, waarvan 600 verse producten.

 

Ondertussen zijn er al 152 vestigingen van Shop & Go te vinden en Delhaize heeft voor dit jaar nog eens zes winkelopeningen gepland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".