Delhaize neemt kaap van 30 Shop & Go 24/7’s

Delhaize neemt kaap van 30 Shop & Go 24/7’s

Delhaize zet met Shop & Go al langer in op uitgebreide openingsuren en sinds kort blijven ook meer en meer vestigingen van de kleinste formule van het supermarktbedrijf 24 uur per dag geopend. Ondertussen gaat het al over 32 winkels.

Vraag van de consument

De meeste vestigingen van Shop & Go zijn al langer zeven dagen op zeven geopend, meestal van 6 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds. De uitbaters van 32 winkels hebben echter besloten om de deuren nooit te sluiten en zeven dagen op zeven 24 uur per dag geopend te zijn. Zo willen ze inspelen op de groeiende groep consumenten die buiten de traditionele werkuren aan de slag is en dus op zoek is naar winkels met ruime openingsuren, waar toch voldoende verse voeding te vinden is.

 

Met Shop & Go mikt Delhaize op een assortiment kant-en-klare producten, aangevuld met er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta en ontbijtproducten. Er is ook de hele dag door vers brood te vinden, dat ter plaatse wordt gebakken. Het totale assortiment bestaat uit 2.000 producten, waarvan 600 verse producten.

 

Ondertussen zijn er al 152 vestigingen van Shop & Go te vinden en Delhaize heeft voor dit jaar nog eens zes winkelopeningen gepland.