Delhaize opent Shop & Go in metrostation Hankar

Delhaize opent Shop & Go in metrostation Hankar

In het metrostation Hankar in Brussel is vandaag een nieuwe vestiging van Shop & Go Delhaize geopend. De winkel heeft een oppervlakte van 90 m² en zal zeven dagen op zeven geopend zijn.

Vijf nieuwe jobs

Bovendien krijgt de buurtwinkel bijzonder ruime openingsuren: van 6 uur ’s ochtends tot middernacht. De opening van de winkel brengt vijf nieuwe jobs met zich mee, die Delhaize lokaal zal proberen in te vullen.

 

“We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, zegt uitbater Sevil Dogan. Die is bij Delhaize niet aan zijn proefstuk toe: hij opende eerder immers ook al een Shop & Go aan de Botanique in Brussel.

 

Het assortiment van Shop & Go bestaat voornamelijk uit gebruiksklare producten, zoals broodjes, verse en bereide gerechten, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie of croissants. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan verse voeding.