Delhaize Schoten overrompeld vanwege kortingen | RetailDetail

Delhaize Schoten overrompeld vanwege grote kortingen

Delhaize Schoten overrompeld vanwege grote kortingen

De winkel van Delhaize in Schoten sluit tijdelijk de deuren voor verbouwingen en daarom werden alle producten in de supermarkt afgelopen weekend verkocht tegen een korting van 30%. Dat zorgde voor een flinke overrompeling.

Alle sterke drank na 1 dag verkocht

Nog voor de opening van de winkel op vrijdag stonden er al meer dan honderd klanten voor de deur te wachten. Bij de opening van de deuren bleek al snel dat vooral de sterke drank, wijn en speelgoed bijzonder populair waren. Veel klanten wilden ook goedkoop sigaretten inslaan, maar zij kwamen bedrogen uit, want rookwaren maakten geen deel uit van de actie. Om hun slag te slaan, gingen bepaalde klanten ook niet bepaald beleefd tewerk, maar de situatie liep volgens winkelmanager Carlo Sonneville nooit uit de hand.

 

“Een waanzinnig succes”, zei Sonneville na de eerste verkoopdag. “De sterke drank is allemaal weg, net als de meeste verse producten.” Na de eerste dag was al bijna tweederde van de hele stock in de winkel verkocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Ook bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt nu een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen klanten boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Concurrentiewaakhond eist uitleg rond comeback Albert Heijn in Lokeren

09/08/2018

De Belgische Mededingingsautoriteit heeft Ahold Delhaize om informatie gevraagd nu dochter Albert Heijn nog dit jaar een winkel in Lokeren zal openen. Eerder moest het supermarktconcern zijn vestiging daar immers sluiten om groen licht te krijgen voor de megafusie.