Delhaize biedt producten Albert Heijn aan

Delhaize verkoopt producten huismerk Albert Heijn

Delhaize verkoopt producten huismerk Albert Heijn
Albert Heijn in een Antwerpse Delhaize

Bij een groot deel van de winkels van Delhaize is momenteel een klein assortiment producten te vinden van het huismerk van Albert Heijn. Het gaat daarbij onder andere over typisch Nederlandse specialiteiten.

Tijdelijk proefproject

Sinds vorige week is er bij alle filialen die Delhaize in eigen beheer heeft en een groot aantal franchisewinkels een display te vinden met producten van Albert Heijn. Het gaat daarbij over producten van het biologische merk van Albert Heijn en een aantal Nederlandse specialiteiten, zoals stroopwafels. De typisch Nederlandse producten zijn wel enkel in Vlaanderen te vinden.

 

Albert Heijn verkoopt sinds enkele weken ook al producten van Delhaize in zijn Nederlandse winkels. Die producten werden door Nederlandse klanten zelf uitgekozen, nadat ze eerder waren uitgenodigd voor een proefsessie. Bij Delhaize is dat niet het geval: hier werd het assortiment uitgekozen door het supermarktbedrijf zelf.

 

De verkoop van de producten is momenteel tijdelijk: afhankelijk van de resultaten en de verkoop van de producten zal bekeken worden hoe het pilootproject in de toekomst wordt uitgebouwd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Jumbo maakt werk van vastgoed in België

23/03/2018

Dat Jumbo zijn oog heeft laten vallen op België is al lang geen geheim meer. Nu heeft de Nederlandse supermarktketen een vacature openstaan voor een persoon die kan helpen met de zoektocht naar gepaste locaties.

Filet Pur: Een défilé van goede bedoelingen

23/03/2018

Een week waarin foodretailers zich van hun àller-àllerbeste kant lieten zien. Stuk voor stuk. Echt waar. Enfin, op enkele uitzonderingen na. Kom alles te weten in het vrolijke overzicht van RetailDetail Food!

Spadel groeit dankzij Bulgaarse overname

23/03/2018

Drankenproducent Spadel is vorig jaar fors gegroeid, maar dat was vrijwel enkel te danken aan de overname van het Bulgaarse Devin. Wordt dat niet in rekening genomen, dan was er nog amper sprake van groei.

Veranderingen op til bij Whole Foods

23/03/2018

De overname van Whole Foods door Amazon begint stilaan een aantal veranderingen op te leveren bij de supermarktketen. Zo wil Amazon het Prime-systeem doortrekken naar de winkels. Ondertussen verdwijnen er ook heel wat leidinggevenden bij het bedrijf.

Carrefour toont allergenen in app

22/03/2018

Carrefour heeft een extra functie toegevoegd aan zijn app: gebruikers kunnen voortaan producten scannen om meer informatie te krijgen over allergenen, zodat ze beter kunnen inschatten of er mogelijk problemen mee zijn.

Geen fusie tussen veilingen BelOrta en Coöperatie Hoogstraten

21/03/2018

Er komt voorlopig geen fusie tussen de veilingen van BelOrta en Hoogstraten. Een jaar geleden waren daar gesprekken rond opgestart, maar nu maken de twee bedrijven duidelijk dat het plan alvast voorlopig in de koelkast verdwijnt.

Back to top