Delitraiteur landt in Antwerpen

Delitraiteur landt in Antwerpen
Foto RetailDetail

Afgelopen weekend opende maaltijdwinkel Delitraiteur een nieuwe, strak ogende vestiging in Antwerpen. Die bevat enkele innovaties, zoals een navultap met gezonde limonades.

 

Duurzame automaat

De zesendertigste vestiging van Delitraiteur, de winkelformule die buurtwinkel, traiteur en delicatessenwinkel onder één dak wil zijn, opende afgelopen vrijdag in een hoekpand in de Antwerpse Kammenstraat. De winkel verkoopt meer dan 200 verschillende bereide gerechten naast broodjes, slaatjes, wraps, snacks… met veel aandacht voor ambachtelijke en lokale producten. De ‘look & feel’ van de formule kreeg een upgrade, op de gevel prijkt het nieuwe, fris ogende logo van de keten.
 

Eén van de blikvangers in deze nieuwe Delitraiteur is de Dripl limonade-automaat: hier kunnen mensen suikerarme biologische limonade tappen in een hervulbare fles. De duurzame automaat werd ontwikkeld door studenten van KU Leuven en UGent en won eerder dit jaar de ideeënwedstrijd Start Academy. Dripl staat al in enkele kantoorgebouwen maar verschijnt hier voor het eerst op de winkelvloer.
 

Verder beschikt de winkel over een verse sappenbar, een aanbod diepgevroren “Wholey” smoothies en shakes, een saladebar en een verse soepbar. Er staat ook een Nespresso-verkoopautomaat waar shoppers capsules kunnen kopen en retourneren. De winkel is zeven dagen op zeven geopend, van 7 tot 22u. Verdere Vlaamse expansie volgt: de retailer laat weten dat ook Schilde en Ekeren op de planning staan.